Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Saveti

07.04.2014.

Za one koji kupuju prvi put,  zbog probe najbolje da potraže u prodavnici, lično kod prodavca.  Detaljnije »

04.04.2014.

Gledajući na važnost kacige za bezbednost vozača, poredeći njenu cenu i trajanje sa ostalim neophodnim stvarima, brzo ćete prihvatiti da cena nove, prosečne, sasvim zadovoljvajuće kacige i nije previsoka. Detaljnije »

01.04.2014.

Stvorite naviku da uvek nosite potkapu ispod kacige. Potkapa upija znoj pa štiti unutrašnjost kacige i okovratnik jakne od znoja i prljanja. Detaljnije »

30.09.2013.

U zavisnosti od vašeg vozačkog iskustva, veštine i spremnosti na malo rizika, vožnja po kiši može biti zastrašujuća, ali i izuzetno zabavna. Detaljnije »

09.07.2013.

Kupili ste motocikl? Čestitamo, ali pre nego što uživanje u vožnji počne, potrebno je da se opremite. Kako je bezbednost najvažnija, naš savet bi vam bila kupovina kacige. Ali kako izabrati pravu? Detaljnije »

19.06.2013.

Već smo imali priliku da obradimo neke osnovne teme u vezi moto guma. Ipak, svakom vozaču će nekad biti potrebno da zameni gumu na svom motociklu i takav trenutak ne treba da dočeka nespreman. Detaljnije »

video
10.06.2013.

Već smo obradili temu provere zategnutosti lanca, redovnog čišćenja i podmazivanja. Međutim, nekada to neće biti dovoljno jer će se i najbolji i najkvalitetniji vremenom istrošiti. Tada je najbolje zameniti lanac. Detaljnije »

video
24.05.2013.

Više ni sami ne znamo koliko smo puta do sada naglasili važnost nošenja moto zaštitne opreme, ali nikad nije na odmet to učiniti ponovo.  Detaljnije »

14.05.2013.

Noćna vožnja može podjednako biti i opasno i uzbudljivo iskustvo, ali je bitno znati da uz ispunjenje određenih uslova, može biti bezbedna kao i vožnje preko dana. Detaljnije »

video
04.05.2013.

Da bi ste osigurali dug život agregata svog motocikla, potrebno je redovno menjati ulje, jer vremenom ne samo što gubi svoja lubrikantska svojstva, već postaje kontaminirano česticama koje mogu dovesti do neželjenih posledica. Detaljnije »

30.04.2013.

Mada niko neće izjaviti da je konzumiranje alkohola u kombinaciji sa vožnjom - u redu, i dalje ostaju nejasne poruke koje sama bajkerska subkultura šalje. Detaljnije »

23.01.2013.

Aerodinamika je vrlo važan element svakog vozila bilo da je ono namenjeno vožnji po javnim saobraćajnicama ili je projektirano striktno za vožnju na stazi. Aerodinamika ne samo da utiče na potrošnju goriva nego i na performanse i brzinu automobila i motocikala, pa nije čudo što sve više proizvođača obraća pažnju upravo na to. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis