Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet

O nama


Već  nekoliko godina najpopularniji domaći sajt posvećen ljubiteljima motocikala, Moto-berza.com, odskače kvalitetom, brzinom i pouzdanošću informacija. Naša rešenja su uvek jednostavna, efikasna i prilagođena korisniku kome su vreme i tačnost na prvom mestu.

Sadržaj sajta Moto Berza je jedinstvena kombinacija informacija iz moto sveta a naš tim je uvek u potrazi za novim informacijama. Sa odlličnim sadržajem, velikom posetom i odličnom demografskom sktrukturom posetilaca, Moto Berza je postala lider u svojoj oblasti informisanja u srbiji.  

Naš cilj je da svim ljubiteljima dvotočkaša prikažemo sve informacije i novosti vezane za moto industriju i moto dešavanja na jednom mestu,  kao i da omogućimo uvoznicima i prodavcima motocikala i opreme da brze nađu svoj put ka budućim klijentima.

Tokom našeg rada ostvarili smo  saradnju sa gotovo svim značajnim kompanijama i organizacijama iz moto sveta u Srbiji. Pored velikog broja kompanija i firmi koje se reklamiraju na našem sajtu bili smo medijski sponzori i partneri raznih moto događaja, trka, sajmova i manifestacija. Kao medijski partner podržali smo manifestaciju "Night of the jumps"  u organizaciji Beogradske Arene (2007 i 2008). Ostvarili smo saradnju sa Beogradskiim Sajmom pri organizaciji sajma motocikala Moto Passion (20009, 2010). Ostvarili smo saradnju sa Novosadskim Sajmom pri organizaciji Moto Bike Expo - Novi Sad (2007 i 2008, 2009 i 2010).  Medijski sponsor smo bili dogadjaju “Red Bull X-Fighters Exhibition Tour 2009”.  Medijski partneri smo bili svih domaćih moto trka "Road Racing" koje su održane u Srbiji 2007, 2008, 2009 i 2010.  Medijski smo partner Serbian Racing Team-a čiji takmičari voze evropska moto takmičenja. Sponzor smo Nenadu Petroviću višestrukom šampionu Srbije u najjačoj klasi Road Racing. Medijski smo podržali i međunarodni moto skup na Paliću (u organizaciji Simex Group-a), karavan  Bike Rock mirovna misija 2007, 2008 i 2009 (u ogranizaciji Harley Davidson Srbija),  kao i većinu moto skupova koji su održani u Srbiji 2008, 2009 i 2010. godine. Svim saradnjama smo bili veoma zadovoljni, što je još važnije bili su zadovoljni i svi naši saradnici.

Pored svega toga mi se ne zaustavljamo, planovi su nam veliki, ciljevi visoki, ali takođe smo i sigurni da ćemo ih dostići!

moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis