Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet

Otvoren Yamaha prodajno servisni centar u Beogradu

Postavi na
26.02.2009.
Beograd i Srbija dobili su jedan od najmodernijih Yamaha prodajno servisnih centara u ovom delu Evrope. Juče 25.02.2009.e u srpskoj prestonici, u Maksima Gorkog 153, otvoren je Yamaha Plattner Beograd, show room u kome su izloženi Yamaha proizvodi na 2 i 4 točka, vodeni skuteri, snežne sanke i kompletan program dodatne opreme za motocikliste, vozače kvadova i ljubitelje sportova na snegu i vodi.

Specifičnost ovog u odnosu na druge prodajne objekte u Srbiji je da je urađen po najnovijim Yamaha standardima koji su uvedeni tokom leta i jeseni 2008.e godine a aktuelni su u čitavom svetu. Ogledaju se u 3S konceptu i tzv. Pilot Shop prodajnim centrima. 3S - prodaja, servis i podrška su ono na čemu Yamaha insistira kako bi zadržala verne i privukla nove kupce. Pilot Shop predstavlja posebne prodajne centre u kojima zainteresovani mogu da osete atmosferu kako svakog Yamaha segmenta tako i svakog proizvoda posebno.

Na 200 metara kvadratnih show room-a nalazi se komletan Yamahin asortiman na 2 točka, od dvotaktnog Aerox-a preko novog XJa do YZF R1 za 2009.u godinu što je i srpska premijera. Segment na 4 točka reprezentuju Grizzly 550FI EPS, radni kvadricikl sa servo upravljačem i 4x4 pogonom sa mogućnošću blokade diferencijala, dok je ljubiteljima sportske vožnje kvadova namenjen legendarni Raptor 700R. Nitro FX M-TX su motorne sanke koje su prvi izbor ozbiljnim vozačima, ljubiteljima ekstremnih terena jer spadaju u jedne od najprohodnijih sanki uopšte.

Yamaha Plattner Beograd spreman je i za leto, u salonu se može videti i kupiti kompletna ponuda YAM čamaca na naduvavanje koji su radjeni po Zodiac licenci, poliesterskih čamaca Marvel od 5 do 7 metara koji su saradnja sa Ranieriem, kao i najsavremenijih četvorotaktnih vanbrodskih motora od 2 do 350 KS. Sve popularniji vodeni skuteri, odnosno Wave Runneri nešto su čime se Yamaha ponosi. Tradicija izuzetnih motora od ove sezone upotpunjena je i najnovijom Nano tehnologijom u izgradnji trupa plovila, pa su modeli S i R FZ serije sa motorima od 1800 ccm među najupravljivijima u klasi.

U Yamaha Plattner Beograd možete naći svu pratecu opremu, od rukavica i potkapa, tekstilnih i kožnih jakni i pantalona a sustina je da su sve to originalni Yamaha proizvodi. Takođe, zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa ino principalom, sve što trenutno nije na lageru po porudzbi u zemlju stiže za 7 do 10 dana

U sklopu centra, pored salona od 200 kvm, nalazi se i ovlašćeni servis opremljen kompetnim standardnim i specijalnim alatom kao i mernim i dijagnostičkim uređajima za čitavu Yamaha gamu proizvoda sa velikim lagerom potrošnog materijala i rezervnih delova.

Kompletno osoblje centra je obučeno i sertifikovano od strane kompanije Delta Team Krsko, Slovenija, koja je i importer za teritoriju Srbije i ostalih zemalja bivse SFRJ.

Inače, na jugozapadnom Balkanu kompanija Plattner d.o.o. ekskluzivni je i strateški partner Exon Mobila, jedne od najvećih kompanija na svetu. Od 2006.e Plattner d.o.o. je i član Elite distributor kluba, najprestižnije grupe Exon Mobilovih partnera. Planskim ulaganjem i strateškim pozicioniranjem na tržištu naftnih derivate u Srbiji i okruženju Plattner d.o.o. je zauzeo lidersku poziciju u branši. Svesni da samo neprekidno investiranje omogućava opstanak i razvoj na tržištu, u Plattner d.o.o. odlučili su da, u saradnji sa Delta Teamom, počnu uvoz Yamahe za Srbiju. Pripreme za otvaranje Yamaha Plattner Beograd bile su temeljne do ispunjavanja i poslednjeg zahteva Yamahe i ino principala.

Zato u Plattneru s ponosom isticu Yamaha Plattner Beograd centar, kao primer da se evropski način poslovanja i standardi mogu implementirati i u Srbiji. Tako je i Yamaha, kao jedan od najprestižnijih proizvodjaca u svetu, putem Yamaha Plattner Beograd predstavljena u Srbiji na pravi način, kako i zasluzuje.

Radno vreme centra je od 08 do 20 radnim danom I od 10 do 14 subotom.

Dodatne informacije mozete dobiti na:
Yamaha Plattner Beograd,
Srbija, 11000 Beograd, Maksima Gorkog 153, tel: +381 (0) 11 24 20 386, fax: +381 (0) 11 24 20 638
Kontakt osoba: Bmotoo Lukic, bmotoo.lukic@plattner.rs, +381 (0) 64 822 92 43

PR Yamaha Plattner Beograd
Otvoren Yamaha prodajno servisni centar u Beogradu Otvoren Yamaha prodajno servisni centar u Beogradu Otvoren Yamaha prodajno servisni centar u Beogradu Otvoren Yamaha prodajno servisni centar u Beogradu


Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis