Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Saveti

02.03.2015.

MOTUL daje jednostavna, razumljiva objašnjenja kako da revitalizujete motocikl nakon zime i kako da ga pravilno servisirate i održavate tokom cele motociklističke sezone.  Detaljnije »

24.02.2015.

Uvoznik Motula za Srbiju, firma Mass Company napravila je priručnik za negu motocikala koji bi svaki bajker trebalo da drži pri ruci tokom cele godine. Detaljnije »

06.02.2015.

Bliži nam se početak nove sezone pa ukoliko planirate da kupite motor bitno je da znate na šta bi trebalo da obratite pažnju prilikom kupovine. Detaljnije »

30.10.2014.

Postoje stvari iz dodatne opreme za koje se često pokajemo što su kupljene kao i one zbog kojih se ne pokajemo nikad. Detaljnije »

video
17.07.2014.

Uživate u vožnji sa svojim drugarom. Dolazi do nesreće, on je povređen ili je u nesvesti, a hitna pomoć neće stići još najmanje pola sata. Potrebno je da reagujete brzo, ali šta raditi? Detaljnije »

19.06.2014.

Šta je potrebno znati pre kupovine lanca za vaš motocikl? To pitanje se ne postavlja često, ali je ipak korisno znati na šta treba obratiti pažnju kada pazarite nove lance. Detaljnije »

12.06.2014.

U kupovinu motora krenite tek onda kada razjasnite sami sa sobom šta je to što  želite. Mnogo puta sam imao priliku da naidjem na kupce koji ustvari i ne znaju šta traže niti šta žele da kupe. Takva situacija predstavlja muku i za kupce i za prodavca. Detaljnije »

02.06.2014.

Poplave su nanele velike štete našoj zemlji kao i zemljama iz našeg okruženja, ali posle svega mora se nastaviti dalje. Čišćenje i sređivanje poplavljenog motocikla treba što pre uraditi, jer što duže vreme prolazi to su veće šanse da dođe do trajnog oštećenja.

 
Detaljnije »

19.05.2014.

Pri kupovini akumulatora za vaš motocikl potrebno je posebno voditi računa o određenim faktorima, jer vam pravi izbor može pomoći da izbegnete dosta muka na drumu. Detaljnije »

06.05.2014.

Zakon o zaštiti potrošača  na preko 50 kucanih strana određuje prava i obaveze kako kupca tako i prodavca.  Detaljnije »

05.05.2014.

Pneumatici su od izuzetne važnosti za vaš motocikl, njegovo ponašanje u vožnji i bezbednost, tako da je njihova kupovina veoma bitna i ozbiljna stvar. Detaljnije »

17.04.2014.

Ako po prvi put kupujete kacigu sigurno imate dosta nedoumica. Kako bi izbegli loš odabir napravili smo za vas kratak vodič za kupovinu kacige. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis