Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Saveti

02.06.2014.

Poplave su nanele velike štete našoj zemlji kao i zemljama iz našeg okruženja, ali posle svega mora se nastaviti dalje. Čišćenje i sređivanje poplavljenog motocikla treba što pre uraditi, jer što duže vreme prolazi to su veće šanse da dođe do trajnog oštećenja.

 
Detaljnije »

19.05.2014.

Pri kupovini akumulatora za vaš motocikl potrebno je posebno voditi računa o određenim faktorima, jer vam pravi izbor može pomoći da izbegnete dosta muka na drumu. Detaljnije »

06.05.2014.

Zakon o zaštiti potrošača  na preko 50 kucanih strana određuje prava i obaveze kako kupca tako i prodavca.  Detaljnije »

05.05.2014.

Pneumatici su od izuzetne važnosti za vaš motocikl, njegovo ponašanje u vožnji i bezbednost, tako da je njihova kupovina veoma bitna i ozbiljna stvar. Detaljnije »

17.04.2014.

Ako po prvi put kupujete kacigu sigurno imate dosta nedoumica. Kako bi izbegli loš odabir napravili smo za vas kratak vodič za kupovinu kacige. Detaljnije »

07.04.2014.

Za one koji kupuju prvi put,  zbog probe najbolje da potraže u prodavnici, lično kod prodavca.  Detaljnije »

04.04.2014.

Gledajući na važnost kacige za bezbednost vozača, poredeći njenu cenu i trajanje sa ostalim neophodnim stvarima, brzo ćete prihvatiti da cena nove, prosečne, sasvim zadovoljvajuće kacige i nije previsoka. Detaljnije »

01.04.2014.

Stvorite naviku da uvek nosite potkapu ispod kacige. Potkapa upija znoj pa štiti unutrašnjost kacige i okovratnik jakne od znoja i prljanja. Detaljnije »

30.09.2013.

U zavisnosti od vašeg vozačkog iskustva, veštine i spremnosti na malo rizika, vožnja po kiši može biti zastrašujuća, ali i izuzetno zabavna. Detaljnije »

09.07.2013.

Kupili ste motocikl? Čestitamo, ali pre nego što uživanje u vožnji počne, potrebno je da se opremite. Kako je bezbednost najvažnija, naš savet bi vam bila kupovina kacige. Ali kako izabrati pravu? Detaljnije »

19.06.2013.

Već smo imali priliku da obradimo neke osnovne teme u vezi moto guma. Ipak, svakom vozaču će nekad biti potrebno da zameni gumu na svom motociklu i takav trenutak ne treba da dočeka nespreman. Detaljnije »

video
10.06.2013.

Već smo obradili temu provere zategnutosti lanca, redovnog čišćenja i podmazivanja. Međutim, nekada to neće biti dovoljno jer će se i najbolji i najkvalitetniji vremenom istrošiti. Tada je najbolje zameniti lanac. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis