Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Saveti

29.06.2015.

Izuzetno konkurentno tržište motocikala za posledicu ima i niže cene novih modela, što je odlična vest ako kupujete, ali ne tako dobra ako prodajete svog ljubimca. Detaljnije »

26.06.2015.

Pričajući nedavno sa jednim prijateljem koji je upravo položio A kategoriju, dotakli smo se teme pogrešnih koraka koje prave novi vozači motocikla. Upravo tada se rodila ideja za ovakvim tekstom. Detaljnije »

22.06.2015.

U Zakonu o bezbednosti saobraćaja – Član 91. piše: “Vozač i putnik motocikla, mopeda, tricikla i četvorocikla moraju za vreme vožnje nositi na glavi zakopčanu homologovanu zaštitnu kacigu, na način propisan deklaracijom proizvođača kacige. Detaljnije »

video
18.06.2015.

Pad motocikla je nešto sto svakog može da zadesi. U tom slučaju bitno je znati kako motor bezbedno vratiti na točkove. Podizanje motocikla može biti opasan poduhvat koji, ukoliko se ne uradi kako treba, može dovesti do različitih povreda - od ušinutih leđa pa sve do znatno ozbiljnijih ozleda. Detaljnije »

video
09.06.2015.

Sezona vožnje dvotočkaša u punom je jeku. Sa masovnijom pojavom motocikala i skutera na našim ulicama, povećava se i bezbednosni rizik po ove učesnike u saobraćaju. Detaljnije »

26.05.2015.

Većina bajkera pored uživanja u vožnji motora uživa i u njegovom pranju. Bez obzira da li uživate u tome manje ili više, neophodno je motor održavati čistim a mi ćemo vam dati par saveta u vezi čišćenja i pranja motora. Detaljnije »

02.03.2015.

MOTUL daje jednostavna, razumljiva objašnjenja kako da revitalizujete motocikl nakon zime i kako da ga pravilno servisirate i održavate tokom cele motociklističke sezone.  Detaljnije »

24.02.2015.

Uvoznik Motula za Srbiju, firma Mass Company napravila je priručnik za negu motocikala koji bi svaki bajker trebalo da drži pri ruci tokom cele godine. Detaljnije »

06.02.2015.

Bliži nam se početak nove sezone pa ukoliko planirate da kupite motor bitno je da znate na šta bi trebalo da obratite pažnju prilikom kupovine. Detaljnije »

30.10.2014.

Postoje stvari iz dodatne opreme za koje se često pokajemo što su kupljene kao i one zbog kojih se ne pokajemo nikad. Detaljnije »

video
17.07.2014.

Uživate u vožnji sa svojim drugarom. Dolazi do nesreće, on je povređen ili je u nesvesti, a hitna pomoć neće stići još najmanje pola sata. Potrebno je da reagujete brzo, ali šta raditi? Detaljnije »

19.06.2014.

Šta je potrebno znati pre kupovine lanca za vaš motocikl? To pitanje se ne postavlja često, ali je ipak korisno znati na šta treba obratiti pažnju kada pazarite nove lance. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis