Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto
Motul - Mass Company

Saveti

video
18.09.2015.

Ako vozite motocikl s lancem (gotovo bilo koji osim BMW-a i nekih Harley-Davidsona), njegovo održavanje će postati jedna od najčešćih aktivnosti. Detaljnije »

23.08.2015.

Ako vozite motocikl s lancem (gotovo bilo koji osim BMW-a i nekih Harley-Davidsona), njegovo održavanje će postati jedna od najčešćih aktivnosti. Detaljnije »

18.08.2015.

Deo čitavog koncepta uživanja u vožnji je da ga podelite sa drugom osobom. Vožnja sa suvozačem može da bude odlično iskustvo, ali zahteva dodatni oprez sa vaše strane. Detaljnije »

21.07.2015.

Umor se smatra za jedan od pet fatalnih uzroka saobraćajnih nesreća, odgovoran za i do 20 odsto svih udesa koji se dešavaju. Detaljnije »

14.07.2015.

Ako negde započnete priču o tome koji motocikl je najbolji za vozača početnika, budite spremni da čujete mišljenja kojih ima više nego i samih dvotočkaša. Detaljnije »

09.07.2015.

Kada je reč o zameni kacige, ona se može nositi i do pet godina, ali to je samo u teoriji, s obzirom da postoje dodatni faktori koji utiču na njen vek trajanja. Detaljnije »

06.07.2015.

Ako želite da se oprobate na stazi, najverovatnije ćete moći da ispunite tu želju kroz jedan od dva sledeća scenarija. Detaljnije »

30.06.2015.

Sezona vožnje motociklima je već u punom jeku, zato je Dunlop pripremio nekoliko korisnih tehničkih saveta za motocikliste koji će doprineti većoj sigurnosti na putu. Detaljnije »

29.06.2015.

Izuzetno konkurentno tržište motocikala za posledicu ima i niže cene novih modela, što je odlična vest ako kupujete, ali ne tako dobra ako prodajete svog ljubimca. Detaljnije »

26.06.2015.

Pričajući nedavno sa jednim prijateljem koji je upravo položio A kategoriju, dotakli smo se teme pogrešnih koraka koje prave novi vozači motocikla. Upravo tada se rodila ideja za ovakvim tekstom. Detaljnije »

22.06.2015.

U Zakonu o bezbednosti saobraćaja – Član 91. piše: “Vozač i putnik motocikla, mopeda, tricikla i četvorocikla moraju za vreme vožnje nositi na glavi zakopčanu homologovanu zaštitnu kacigu, na način propisan deklaracijom proizvođača kacige. Detaljnije »

19.06.2015.

Izabrati odgovarajuću veličinu kacige je česta nedoumica i pitanje za one koji je prvi put kupuju.   Detaljnije »

skuter centar

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Mrg moto shop

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo