Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

vespa skupovi srbija

Xmoto
Motul - Mass Company

Tehnički kutak

01.01.2019.

Showa Big piston fork (u daljem tekstu BPF) prednja viljuška pojavila se na tržištu motocikala 2009. godine  na Kawasakiju ZX6R i Suzuki GSX-R1000 modelima. Ovaj tip viljuške posle su počeli da ugrađuju mnogi proizvođači motocikala a i danas ih možete zateći na velikom broju motocikala. Detaljnije »

23.12.2018.

Često u današnje vreme možete čuti kako proizvođači motocikala ističu kako neki njihho model ima radijalne kočnice umesto standardnih aksijalnih koje ima gotovo svaki motocikl sa disk kočnicama.  Detaljnije »

13.12.2018.

Ulazak u krivinu bez problema, motor stabilan. Gas na izlasku, motor miran, oseti se granica, ogibljenje je taman kako treba. Elektronski podesiva ogibljenja nude zabavu uz bezbedniju vožnju i veliku stabilnost. Saznajte kako funkcioniše. Detaljnije »

31.10.2018.

Gas na izlasku iz krivnie. Motor vrišti pod vama, otima se, primećujete ’’rezanje’’ snage. Sistem kontrole proklizavanja je na krajnjem limitu ali opet vaš motocikl koliko - toliko obuzdava i pomaže da bezbedno izađete iz krivine. Pitate se, kako u stvari funkiconiše kontrola proklizavanja? Detaljnije »

22.09.2018.

Držite gas potpuno otvoren, menjate stepen prenosa nagore i sve bez da gubite na vremenu. To nije magija, to je kvik šifter (Quick Shifter). Saznajte kako to stvarno funkcioniše? Detaljnije »

17.08.2018.

Kada govorimo o hidrauličnom ili o kvačilu preko sajle uglavnom govorimo o sistemu preko kojeg se kvačilo aktivira. Detaljnije »

19.07.2018.

U vreme kada je Tomos postavljao temelje svoje fabrike u Jugoslaviji su počele da se voze trke u klasi 50 ccm. Iako je Tomos tek počeo da proizvodi motocikle rešio je da uđe u svet trkanja. Detaljnije »

26.06.2018.

Mnogo pre Panigale V4 modela Ducati je već imao jedan V4 agregat. Legendarni Ducatijev inženjer Fabio Taglioni napravio je moćni V4 agregat davne 1963. godine. Detaljnije »

04.05.2018.

Pravilno formiranje akumulatora je izuzetno važno i ako se ne uradi pravilno može znatno skratiti vek trajanja. Detaljnije »

24.04.2018.

Karburatori i elektronsko ubrizgavanje goriva imaju isti zadatak a to je da mešaju vazduh i gorivo u određnom odnosu da bi moglo da dođe do pravilnog sagorevanja goriva. Detaljnije »

14.03.2018.

Verovatno se svakom od nas  makar jednom dogodilo da ’’promašimo’’ brzinu, to jest da ubacimo u međubrzinu a da to nije pravi neutral između prve i druge brzine. Detaljnije »

08.03.2018.

Većina vozača motora ponekad voli da provoza motor na zadnjem točku. Vožnja na zadnjem točku može da bude štetna za naš motor ukoliko... Detaljnije »

nolan akcija

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo

kupoprodajni ugovor

Sajam motora beograd