Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Tehnički kutak

04.05.2018.

Pravilno formiranje akumulatora je izuzetno važno i ako se ne uradi pravilno može znatno skratiti vek trajanja. Detaljnije »

14.03.2018.

Verovatno se svakom od nas  makar jednom dogodilo da ’’promašimo’’ brzinu, to jest da ubacimo u međubrzinu a da to nije pravi neutral između prve i druge brzine. Detaljnije »

08.03.2018.

Većina vozača motora ponekad voli da provoza motor na zadnjem točku. Vožnja na zadnjem točku može da bude štetna za naš motor ukoliko... Detaljnije »

26.12.2017.

MotoGP motocikli postižu brzine od 350 km/h, da bi se efikasno zaustavili potrebne su moćne kočnice sposobne da izdrže sva opterećenja. Detaljnije »

24.12.2017.

Svako ko se iole razume u motore i mehaniku zna da je dobro ulje osnovni preduslov za funkcionisanje i dugovečan život  vašeg motocikla. Detaljnije »

08.11.2017.

Početkom 1960. godina svi motocikli su imali žbičane točkove, kasnije u sedamdesetim godinama prošlog veka počeli su da se pojavljuju aluminijumski točkovi liveni u jednom komadu.  Detaljnije »

07.09.2017.

Svi se sa nostalgijom prisećamo divljih dvotaktnih motora sa prelepim zvukom i salvama snage i obrtaja uz minimalnu težinu agregata. Nažalost sve strožije ekološke norme poslale su dvotaktne motore u istoriju, samo je nekolicina i to uglavnom kros modela zadržano na tržištu. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis