Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto

Bivši šampion zbog povrede završio nastup na Dakar reliju

10.01.2020.

Ostale moto trke

Sem Sanderlend je završio nastup na ovogodišnjem izdanju Dakar relija, nakon što u nesreći tokom petog dana zadobio prelom pet pršljenova i lopatice. Detaljnije »

KOMENTAR: Sva polja oznacena zvezdicom * su obavezna!        
  *Ime:
  *Mail:
  *Tekst:
(max 400 karaktera)
0/400 karaktera

     
     
Motul - Mass Company

Ostale moto trke

17.02.2020.
Džon Meginis je potpisao novi ugovor sa Quattro Plan Bournemouth Kawasaki timom, što znači da ga očekujemo na ovogodišnjem izdanju čuvene Isle of Man TT trke. Detaljnije »

27.01.2020.
Holandski motociklista, Edvin Straver, podlegao je povredama zadobijenim na Dakar reliju, postavši tako druga žrtva ovogodišnjeg izdanja čuvene trke. Detaljnije »

21.01.2020.
Monster Energy Honda tim je proslavio pobedu i po na ovogodišnjem izdanju Dakar relija, jer je njihov vozač, Riki Brebek osvojio čuvnu trku, koja se po prvi put vozila u Saudijskoj Arabiji. Detaljnije »

video
18.01.2020.
Gabor Sagmajster jedini predstavnik Srbije u male moto kategoriji motociklista uspešno je završio 42. Dakar reli, koji je ove godine po prvi put održan u Saudijskoj Arabiji. Detaljnije »

video
17.01.2020.
Pretposlednji dan 42. Dakar relija za jedinog predstavnika Srbije u Saudijskoj Arabiji, Gabora Sagmajstera protekao je u ručnom čitanju putne knjige. Detaljnije »

moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Mrg moto shop

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo

Auto Moto Berza