Motoring
Guevara
Mass

ctc

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

vespa skupovi srbija

Xmoto
radio uzivo srbija

WSBK

01.12.2017.

Superbajk klasa sledeće sezone na startnoj postavi imaće tri Honda motocikla, dva fabrička i jedan treći satelitski motocikl podržan od strane Honde.  Detaljnije »

28.11.2017.

MV Agusta je ove sezone zabeležila neke veoma zapažene rezultate, Leon Kamier je u nekoliko navrata pretio i da se popne na pobedničko postolje ali im jednostavno nije bilo suđeno ove sezone. Detaljnije »

26.11.2017.

Tokom ove nedelje vozio se superbajk test po novim pravilima za 2018. godinu. Nisu sve ekipe uzele ućešće na ovom testu ali su uglavnom sve fabričke ekipe bile prisutne. Detaljnije »

18.11.2017.

Suzukijeve mašine gledaćemo ponovo u superbajk šampionatu od sledeće godine. Posle kraćeg odsustva iz šampionata GSX-R1000 ćemo opet gledati 2018. godine na stazi. Detaljnije »

18.11.2017.

Loris Baz se vraća iz MotoGP šampionata u suberbajk klasu sledeće godine. Francuz nije mogao da nađe angažman u nekoj od MotoGP ekipa i rešio je da se vrati u šampionat iz kojeg je potekao. Detaljnije »

11.11.2017.

Superbajk postava za sledeću sezonu polako se popunjava, iako nisu svi timovi još objavili svoje vozače za sledeću godinu nekoliko vozača je našlo mesto u svojim novim ili starim ekipama. Detaljnije »

08.11.2017.

Superbajk sezona završena je proteklog vikenda trkom u Kataru. Organizatori superbajk prvenstva izbacili su zvanični kalendar za sledeću sezonu. Detaljnije »

05.11.2017.

Sezona je završena, supersport klasa dobila je novog šampiona, sa druge strane u superbajk klasi Džonatan Rea uspeo je da obori još jedan rekord. Detaljnije »

03.11.2017.

Za vikend se vozi poslednja runda ovogodišnjeg svetskog superbajk prvenstva. Iako je pitanje šampiona superbajk klase davno odlučeno još se ne zna ko će biti drugi u šampionatu a i piranje šampiona u supersport klasi nije odlučeno. Detaljnije »

27.10.2017.

Svetski superbajk šampionat poslednjih godina postao je nezanimljiv, nije toliko nezanimljiv sam po sebi već je problem što su se dve ekipe i četiri vozača izdvojili od ostalih. Detaljnije »

nolan akcija
moto manija

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

Shone sport

trke

Radio stanice uzivo

kupoprodajni ugovor