Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

Moto shop Moto Garage

vespa skupovi srbija

Xmoto
akumulatori za motore

WSBK

24.07.2018.

Vozač Red Bull Honda superbajk ekipe moraće da propusti trku ’’8 sati Suzuke’’ zbog povrede zadobijene prilikom testa. Detaljnije »

23.07.2018.

Fabrička Yamahina superbajk ekipa izgleda da je zadovoljna svojim vozačkim sastavom te je rešila da vozačima ponudi nove ugovore. Detaljnije »

20.07.2018.

Ducatijev fabrički vozač letnju pauzu u superbajk šampionatu započeće oporvakom od povrede koju je zaradio tokom treninga. Detaljnije »

10.07.2018.

Vladajući trostruki šampion WSBK-a, Džonatan Rea, kaže da je seriji potrebna zvezda iz MotoGP-a kako bi se povećala popularnost ove takmičarske klase. Detaljnije »

08.07.2018.

Završen je trkački vikend na stazi Mizano u Italiji, još jedan lep trkački vikend sa zanimljivim trkama ostje iza nas. Detaljnije »

05.07.2018.

Predstojećeg vikenda očekuje nas trkački vikend na stazi Mizano u Italiji, ovo je poslednja trka pred veliku letnju pauzu koja će trajati više od dva meseca. Detaljnije »

25.06.2018.

Završen je trkački vikend za vozačne superbajk klase na stazi Laguna Seka u Kaliforniji. Ova sezona je veoma zanimljivi iz razlog što se nikad ne zna ko će završiti među tri najbolja vozača. Detaljnije »

22.06.2018.

Superbaj šampionat se nastavlja predstojećeg vikenda na stazi Laguna Seka u Kaliforniji. Ne postoji mnogo staza poput ove i zato sa nestrpljenjem očekujemo ovaj trkački vikend. Detaljnije »

19.06.2018.

Gvandalini Yamaha i Ondrej Jezek završili su saradnju posle lošeg dela sezone u kojem je Češki vozač osvojio samo 2 boda. Menjaće ga Red Bull Rookie šampion iz 2013. godine. Detaljnije »

nolan akcija
masinska radionica

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

motobox

Shone sport

trke

Radio stanice uzivo

kupoprodajni ugovor