Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

Moto shop Moto Garage

vespa skupovi srbija

Xmoto
akumulatori za motore

WSBK

11.06.2018.

Završen je trkački vikend na stazi Brno u Češkoj Republici. Dva vozača su uspela da se upišu u istoriju, Džonatan Rea i Aleks Louz. Detaljnije »

07.06.2018.

Sedma runda svetskog superbajk prvenstva voziće se za vikend na čuvenoj stazi Brno u Češkoj. WSBk klasa se vraća na ovu stazu posle 6 godina odsustva. Detaljnije »

28.05.2018.

Trkački vikend na Doningtonu pružio nam je veoma zanimljiv trkački vikend. Englezi su pobeđeni na svom terenu, Turčin Razgatlioglu pobedio Kawasakijeve fabričke vozače. Detaljnije »

25.05.2018.

Ovog vikenda se vozi šesta runda superbajk prvenstva na prelepoj stazi Donington Park u Velikoj Britaniji. U najjačoj klasi nastupaće nekoliko vozača iz Engleske kao ’’wild card’’ vozači. Detaljnije »

13.05.2018.

Džonatan Rea još jednom je pokazao da je klasa za sebe. U super sport klasi Turčin Kenan Sofoglu doneo čudnu odluku pred samu trku. Detaljnije »

11.05.2018.

Leon Haslam trenutni lider Britanskog superbajk šampionata voziće ovog vikenda na stazi Imola u specijalnim bojama Pućeti ekipe. Detaljnije »

10.05.2018.

Svetski superbajk šampionat nastavlja se na legendarnoj stazi na Imola predstojećeg vikenda. Ovaj vikend biće poseban iz nekoliko razloga. Detaljnije »

30.04.2018.

Posle trke na Asenu neke ekipe iz superbajk klase nisu odmarale već su se uputile na stazu Brno gde su radile dvodnevni test. Detaljnije »

23.04.2018.

Treća runda superbajk šampionata vožena na stazi Asen u Holadniji bila je izuzetno zanimljiva. U listu pobednika upisao se još jedan vozač koji ove sezone još nije stao na najviši stepen podijuma. Detaljnije »

20.04.2018.

Pravo sa Aragona momci iz supersport i superbajk klase za vikend nastupaju na legendarnoj stazi Asen u Holandiji. Detaljnije »

mamx moment
masinska radionica

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

motobox

Shone sport

trke

Radio stanice uzivo

kupoprodajni ugovor