Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

vespa skupovi srbija

Xmoto
Motul - Mass Company

Moped Endurance Kup

03.05.2019.

Nakon dve veoma uspešne sezone, Moto-Bike Moped Endurance Cup se vraća na stazu. Detaljnije »

15.04.2019.

Kompanija Moto-Bike iz Kaća odlučila je da i u sezoni 2019. podrži Moped Endurance Cup koji se organizuje već treću godinu za redom u Srbiji. Detaljnije »

23.10.2018.

Iako je planirana za Vršac, poslednja trka Ipone Moped Endurance Cupa vožena je na stazi Karting centra Autokomerc u Beogradu, gde su se u svim klasam odlučivali šampioni, što je dodatno podgrejalo atmosferu. Detaljnije »

19.10.2018.

Nakon što su lokalne vlasti u Vršcu odlučile da ne žele da u svom gradu ugoste najbrojnije moto takmičenje u regionu, organizatori Ipone Moped Endurance Cupa odlučili su da poslednju šestu trku sezone završe u Beogradu. Detaljnije »

26.09.2018.

Predstojećeg vikenda, u subotu 29.09. na karting staza Ada Huja, svoje snage će po peti put ove godine odmeriti vozači Ipone Moped Endurance Cup takmičenja, koje i ove godine beleži poprilično velik broj takmičara po trci. Detaljnije »

21.09.2018.

Kako smo na to već navikli, Ipone Moped Endurance Cup izrasta u jedno od najozbiljnijih takmičenja, a u prilog tome ide i kalendar za 2019. godinu koji je predstavljen danas, gotovo sedam meseci pre prve trke. Detaljnije »

15.08.2018.

Pre trke Ipone Moped Endurance Cupa održane juče na Adi Huji, vozači ekipe Garage Majstori verovali su da su u bezbednoj prednosti u svom pohodu na osvajanje titule. Detaljnije »

10.08.2018.

Ipone Moped Endurance Cup je neosporivo jedno od najpopularnijih oktanskih takmičenja u regionu, a to potvrđjuje i prisustvo vozača iz Slovenije i Makedonije koji u subotu stižu na Adu Huju. Detaljnije »

30.07.2018.

Prve tri trke Ipone Moped Endurance Cupa konstantno nam donose nova iznenađenja, a tokom četiri sata gotovo da ne prestaju zanimljivi momenti koji utiču na generalni plasman, kako vodećih, tako i timova u sredini. Detaljnije »

28.07.2018.

Stanovnici Surčina navikli su se na buku aviona koji im svakodnevno preleću iznad glava, ali će ih ono što im pripremamo u subotu uveče iznenaditi.  Detaljnije »

moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo

kupoprodajni ugovor