Motoring
Guevara
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

Moto shop Moto Garage

vespa skupovi srbija

Xmoto
akumulatori za motore

Moped Endurance Kup

09.02.2018.

Za 2018. godinu u kalendaru koji se nalazi na zvaničnom sajtu MEC,  nalazi se pet različitih staza i šest različitih konfiguracija.  Detaljnije »

12.09.2017.

Proteklog vikenda, u noći između subote i nedelje, na Adi Huji je održana  treća zvanična trka Moped Endurance Kupa, moto discipline koja se od ove godine zvanično vozi u našoj zemlji.  Detaljnije »

video
02.09.2017.

Pre samo mesec dana najavljivali smo prvu trku Moped Endurance Cup-a, nove forme moto takmičenja od koje se nije očekivalo mnogo. Međutim, očekivanja su jedno, a realnost nešto sasvim drugo. Detaljnije »

21.08.2017.

U noći između 19. i 20. avgusta vožena je druga zvanična trka Moped Endurance Cupa. Kao i na prvoj trci, u Kuli se pojavio izuzetno veliki broj takmičarskih ekipa koji su se nadmetali za pobedu.  Detaljnije »

31.07.2017.

Kada je pre dva meseca raspisan Moped Endurance Kup niko nije ni slutio da će se Kup pretvoriti u ozbiljno takmičenje. Danas, nakon prve zvanične trke, svi se možemo složiti da je sve ovo postalo jedna ozbiljna priča.  Detaljnije »

28.07.2017.

 U subotu 29.07. vozi se prva zvanična trka Moped Endurance Kupa na stazi Kart moto centra Ada Huja, u Beogradu. Trka počinje u 23:00 i traje četiri puna sata.  Detaljnije »

mamx moment
masinska radionica

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Max Moment

Motomania

MRG kula

Pilot sport

motobox

Shone sport

trke

Radio stanice uzivo

kupoprodajni ugovor