Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

INFO - SERBIAN RACING GROUP

Postavi na
10.04.2008.
Iz Serbian Racing Group-a na trening u Serres od 4. do 7. Aprila otisli su Borislav Maksimovic (1000ccm), Nenad Stojanovic (600ccm), Boban Lazic(1000 i 600ccm) iz Max Racing Team-a kao i Buljic Nikola (600ccm), Miloš Nešić (600ccm) i Marko Stošić(600ccm) iz NB Racing Team-a. Uprkos tome što ih vreme nije poslužilo i što je kiša padala skoro sve vreme naši takmičari su ipak uspeli da ostvare dosta dobra vremena...

U petak i subotu vozili su trening i ostvarili sledeća vremena: Bora Maksimović – 1:33:90, Boban Lazic – 1:29:30 i Nenad Stojanovic-Cvrle – 1:29:10.

Nešto duže tačnije zaključno sa ponedeljkom trenirali su i ostvarili sledeća vremena Miloš Nešic-1:28, Buljić Nikola – 1:28 i Marko Stošić – 1:26 po suvom i 1:29 koji je ovo vreme ostvario po pljusku na opšte oduševljenje prisutnih takmičara iz Grčke i Bugarske koji su takođe trenirali na stazi Serres. Napominjemo samo podatak da je rekord staze Serres po kiši nešto ispod 1:28 i drži ga grčki takmičar Sinjoris Alkis.

Za sve gore pomenute ovo je bio prvi trening u sezoni.

Obzirom da je svoj prvi trening odvozao na Serresu (1:22:20), Miloš Milovanović (Mass racing team), odlučio je da drugi trening vozi upravo na stazi Grobnik(Hrvatska) na kojoj će se održati i prva trka Alpe Adria Šampionata već 11. maja. Trening je vozio zajedno sa timskim kolegom Andijem Meklau inače Šampion Nemačkog IDM Šampionat i učesnik u preko 140 trka Svetskog Superbike gde je zabeležio nekoliko prvih drugih i trećih mesta. Miloš je na Grobniku ostvario vreme 1:32:50 a Andi Meklau 1:31. Ovaj trening poslužio je da se testiraju pneumatici za obe klase koje će Milovanović voziti a to su Superstock i Superbike.

Miloš Nešić je u Grčkoj vozio samo dva dana. Najbolji krug koji je napravio iznosi 1:28,000 sek. Rekord staze u klasi 600 SST je 1:26,400 sek.
S obzirom da je ovo bio prvi nastup u karijeri Miloša Nešića u klasi 600 SST i sa motociklom marke Yamaha R6 08, ekipa okupljena oko takmičara kao i sam Nešić su zadovoljni postignutim rezultatom.

Prve rezutate očekujemo već 13.04.2008. na stazi Hungaroring na IOEM Šampionatu (Austrijski Šampionat) gde je prijavljeno učešće dva naša takmičara Miloš Milovanović u klasama Superstock i Superbike kao i Miloš Nešić u klasi 600sst.

PR - Serbian Racing Group

Rad Serbian Racing Group-a kao i same odlaske takmičara na inostrana takmičenja podržao Mass Compani sa NGK I MOTUL, Trion motors sa Benelli, i Guevara sa D.I.D, Carbone Loraine i Hiflofiltro. Svi zaiteresovani da podrze rad Serbian Racing Group-a i odlaske naših takmičara na inostrana takmičenja mogu se javiti Serbian Racing Group-u.
INFO - SERBIAN RACING GROUP


Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis