Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

BRIDGESTONE MOTO HAPPENING - GROBNIK 2008

Postavi na
08.05.2008.
Treću godinu za redom početkom proleća Bridgestone Austrija organizovao je na Autodromu Grobnik ''Bridgestone Moto Happening'', događaj koji je predviđen za druženje Bridgestone dilera, distributera i odabranih kupaca...

Bridgestone je ove godine zakupio stazu Grobnik i pozvao na druženje distributere, dilere, profesionalne vozače koji voze na Bridgestone gumama i verne korisnike Bridgestone moto guma. Oko 200 motociklista, isključivo sa Bridgestone gumama, imalo je mogućnost voziti na trkačkoj stazi Grobnik. Vozači su bili podeljeni u tri klase. Klasa 1 je bila za profesionalne vozače, klasa 2 je bila predviđena za vozače sa iskustvom na stazi, dok je klasa 3 bila predviđena za amatere koji prvi put voze po stazi. Svim vozačima i gostima na raspolaganju celog dana je bilo tehničko osoblje za sve informacije po pitanju Bridgestone guma, tako da su posetioci mogli dobiti mnoge korisne informacije. U saradnji sa KTM-om Bridgestone je predstvaio svoju novu sportsku gumu BT-003 koja je vožena po pisti na motociklima KTM RC8.

Predstavnik iz Srbije na moto happeningu je bila firma Radulovic d.o.o. koja je najbolji Bridgestone prodavac moto programa sa 95% prodaje Bridgestone guma za motocikle kod nas. Od naših vozača su ovu priliku da voze iskoristili Veljko Vidić, Miloš Nešić i Marko Stošić koji su bili veoma zadovoljni organizacijom kao i svojom vožnjom.

Prenosimo utiske naših vozača.

Miloš Nešić: Što je tiče ''Bridgestone Moto Happeninga'' zadovoljan sam kako je dan prošao. Sto se tiče guma Bridgeston sam prezadovoljan. Obično kažu da na Grobniku najbolje funkcijonišu Dunlop gume ali evo ipak Bridgestone tvrđa smeša ''hard'' pokazala se odlično tako da sam zadovoljan. Što se tiče moje vožnje sam takođe prezadovoljan pošto sam video da što duže vozim i više vremena provodim na motoru sve je bolje i bolje tako da očekujem dobre rezultate.

Marko Stošić: Veoma sam zadovoljan organizacijom moto heppeninga kao i gumama Bridgestone. Ovaj događaj sam iskoristio kako bi se sto bolje upoznao sa stazom i kako bi se sto je bolje moguće spremio za prvu trku Alpe Adria koja se vozi za vikend. Ove sezone mi je cilj da izvozim sto više krugova i da upoznam staze koje se voze u prvenstvu a sledeće več očekujem ozbiljnije rezultate.

Veljko Vidić: Pošto mi je ovo prvi trening ove godine dobro je i zadovoljan sam kako je protekao dan. Organizacija je bila odlična. Što se tiče guma zadovoljan sam ali poznato je da Grobnik bukvalno jede gume tako da moraju biti što je tvrđe moguće. Pre početka sezone odvoziču još nekoliko treniga i to najverovatnije na Batajnici, na Hungaroringu i u Banjaluci.

Ostali Učesnici moto happeninga bili su veoma zadovoljni organizacijom i drago im je što ovaj događaj iz godine u godinu okuplja sve veći broj učesnika i vozača. Svi su se složili da je ove godine bilo još bolje od predhodne i da tradicija okupljanja Bridgestone predstavnika na Grobniku postaje jedan pravi i ozbiljan moto događaj i svi se raduju ponovnom druženju sledeće godine. Sve veći broj učesnika ''Bridgestone Moto Happeninga'' govori i o sve većem broju korisnika Brigdgestone guma u našem regionu kao i o kvalitetu i pouzdanosti Bridgestone guma.

Slike sa ''Bridgestone Moto Happeninga'' možete pogledati OVDES.P. - Moto Berza
Komentari (0)
BRIDGESTONE MOTO HAPPENING - GROBNIK 2008 BRIDGESTONE MOTO HAPPENING - GROBNIK 2008 BRIDGESTONE MOTO HAPPENING - GROBNIK 2008


Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis