Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

Moped Endurance Cup – Od dobre zabave, do ozbiljnog takmičenja

31.07.2017.

Moped Endurance Kup

Kada je pre dva meseca raspisan Moped Endurance Kup niko nije ni slutio da će se Kup pretvoriti u ozbiljno takmičenje. Danas, nakon prve zvanične trke, svi se možemo složiti da je sve ovo postalo jedna ozbiljna priča.  Detaljnije »

KOMENTAR: Sva polja oznacena zvezdicom * su obavezna!        
  *Ime:
  *Mail:
  *Tekst:
(max 400 karaktera)
0/400 karaktera

     
     
Motul - Mass Company

Moped Endurance Kup

23.09.2019.
Sezona Moto-Bike Moped Endruance Cupa otpočela je u maju tekuće godine, a kraj je obeležen trkom održanom 21. septembra u Beogradu, na stazi Kart-moto centra Ada Huja Detaljnije »

23.07.2019.
Treća sezona Moto-Bike Moped Endurance Cupa je u toku, a u nedelju 21.07. je u Jagodini vožena peta i poslednja trka pred letnju pauzu koja će trajati pet nedelja. Detaljnije »

19.07.2019.
Vozači Moto-Bike Moped Endurance Cupa po peti put se sastaju na stazi, ovog puta u Jagodini, gde će najbrži i najizdržljiviji mopedisti međusobno odmeriti snage, čime će publici pružiti odličnu zabavu. Detaljnije »

09.07.2019.
Proteklog vikenda, u noći između subote i nedelje, na stazi Karting centra Autokomerc u Beogradu, vožena je četvrta trka Moto-Bike Moped Endurance Cupa. Detaljnije »

04.07.2019.
Narednog vikenda, u subotu 6. jula, sa početkom od 22:00, vozači Moto-Bike Moped Endurance Cupa po četvrti put ove sezone izlaze na stazu kako bi odmerili snage i nastavili borbu za titulu. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis