Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet
Motul - Mass Company

Oprema i delovi

03.12.2008.

Ctek punjači, namenjni punjenju i održavanju akumulatota, mogu biti od velike koristi svim vlasnicima motocikala i skutera kako u sezoni tako i u periodu kada su motocikli u stanju mirovanja. Firma Skuter Centar, ekskluzivni zastupnik i distributer renomirane švedske firme CTEK, želi da vam predstavi model XS800, koji u potpunosti zadovoljava potrebe svakog prosečnog korisnika motocikla ili skutera. Detaljnije »

28.11.2008.

Na osnovu ogromnog iskustva stečenog putem mnogih vozača koji su koristili X2, kako profesionalnih tako i amaterskih, od sledeće godine Arai će predstaviti naslednika u vidu modela X3. Detaljnije »

26.11.2008.

Uočivši da mnogi vozači koriste GPS sisteme koji nisu namenjeni upotrebi na motociklu GIVI je odlučio da napravi futrolu/držač za bilo koji motocikl. Nosač/futrola pod nazivom S850 je dizajnirana tako da u sebe može primiti bilo koji GPS uređaj namenjen kako za korišćenje u automobilu tako i motociklu. Detaljnije »

24.11.2008.

Arai je već poznatu i odličnu kacigu RX7 odlučio da za 2009. dodatno unapredi. Promene će najpre primetiti oni koji često posećuju pistu. RX7 sa sufiksom GP je kaciga razvijana u saradnji sa velikim brojem motoGP vozača koji istu koriste u najbržem moto šampionatu, tako da su i prve dve replke one od prošlogodišnjih fabričkih Honda vozača. Detaljnije »

18.11.2008.

Direktno potekla iz iskustava stečenih u motoGP šampionatu novi Bridgestone Batalax je do sada tehnički najnapredniji pneumatik ovog Japanskog proizvođača namenjen upotrebi u redovnom saobraćaju. Detaljnije »

14.11.2008.

Od oktobra 2008. sve BS MC gume za evropsko tržište biće odvojene od guma za ostala trzišta. Zbog optimizacije servisa za kupce i zbog pojednostavljanja logističke identifikacije, gume za evropsko tržište biće drugčije homologovane. Detaljnije »

24.09.2008.

Osam takmičara će predstavljati Serbian Racing Groupa na završnoj trci Istočnoevropskog Šampionata koja će se održati na Batajnici 28.09.2008. Detaljnije »

13.09.2008.

Na trci Moto GP klase u Misanu Berik je zamolio Lorisa Capirossija da isproba novi zaštitni kombinezon sa novim magnezijumskim protektorima. Novi kombinezon iz Berika u prodaji će se naći u januaru 2009. godine a model će imati naziv LS1-7913-BK. Detaljnije »

14.06.2008.

Italijanski proizvođač motociklističke odeće OJ, koga kod nas zastupa firma Teletrade, predstavio je ovih dana zaštitni prsluk i jaknu koji predstavljaju odličan izbor za vozača u predstojećim toplim danima... Detaljnije »

18.05.2008.

Nešto novo u svetu, a odmah aktuelno i na našem tržištu. Firma LINEA MOTO odmah posle svetske prmijere uvezla je D - Style rolnice koje su poslednji hit u svetu za poboljšanje performansi skutera... Detaljnije »

13.05.2008.

Španska firma APC System predstavilo je kacigu koja je, prvi put u svetu, opremljen vazdušnim jastukom podpomognutim sofisticiranim sistemom za detekciju neočekivanih okolnosti... Detaljnije »

video
21.04.2008.

U poslednjih nekoliko godina sigurnost motociklista je veoma ugrožena a nesreće sve učestalije. Motociklističke nesreće vrlo često završavaju pogubno ili sa teškim posledicama, a svi su svesni da su motociklisti najugroženiji učesnici u saobraćaju. Novina na našem tržištu su Hit-Air jakne sa vazdušnim jastucima, koje bi trebalo ublažiti crne statistike i spasiti mnoge živote... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis