Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet
Motul - Mass Company

Oprema i delovi

02.04.2008.

Bridgestone je lansirao Battlax BT-016, napredni hipersportski pneumatik viđen po prvi put 2007 na sajmu u Milanu. Dizajniran da da maksimalne sportske performanse pasioniranim sportskim motoristima, sa šansom da uživaju u izuzetnim performansama držanja, Bridgestone tehnologije pneumatika, koja uključuje više smesa gaznog sloja... Detaljnije »

22.03.2008.

Prezentacija nove linije sportskih Bridgestone, BT-016, pneumatika održava se na pisti Jerez u španiji u prisustvu preko 130 novinara kao i nekoliko motoGP vozača koje u ovom šampionatu Bridgestone snabdeva pneumaticima. Tu su šampion Kejsi Stoner, Marko Melandri, Aleks De Anđelis, Šinja Nakano, Loris Kapirosi, Antoni Vest, Toni Elias i ’veteran’ Džeremi Mekvilijams... Detaljnije »

14.02.2008.

Pireli je još jednom svo znanje stečeno u najjačim moto šampionatim pretočio u odličan pneumatik vrhunskih performansi za supersportske motocikle. Pneumatici su dizajnirani uz pomoć najnovijih tehnologija... Detaljnije »

27.12.2007.

U 2008. BMW je svojim vernim kupcima nameni nove revizije već postojećih modela zaštitne odeće. U pitanju su odelo Tourance 2, Kožno odelo Atlantis 4, ženska jakna Club 2 i muške pantalone od teksasa... Detaljnije »

27.11.2007.

Prime predstavlja novu Prajm (Prime) čizmu zamišljenu da se suprotstavi konkurenciji i to u najvišoj MX klasi. Zamišljena je da pruži maksimalni komfor a sve to uz veoma veliki bezbednosni faktor čiji glavni elementi su preuzeti iz iskustava prikupljenih na pistama širom sveta... Detaljnije »

11.10.2007.

GIVI, italijanski proizvođač dodatne opreme za motocikle, je razvio novi sistem montiranja torbi i ranaca na rezervoare motocikala Tank Fitting System iliti TFS... Detaljnije »

21.08.2007.

Sredili ste vašu ljutu mašinu, novo ogibljenje, nove kočnice, trkačke boje, erbraš kaciga i nove gume... E tu nastaje problem iste su boje kao i predhodne, bolje sigurno ali i dalje crne. Ako vam je to dosadilo poznata americka fabrika Tomahawk vam nudi rešenje! Pneumatci u boji koja nije crna... Detaljnije »

18.06.2007.

Francuski proizvođač pneumatika Michelin je objavio apel da svi oni koji su kupili Michelin Piot Power i Pilot Power 2CT pneumatike dimenzija 120/70 R17 pod hitno promene pneumatike u Michelin zastupništvima ako na njima piše da su ’Made In France’ i serijskog broja DOT6UCW980T ili DOT6UCW979T... Detaljnije »

09.05.2007.

BMW je predstavio novi suigrnosni sistem koji će po njima dovesti do revolucije u bezbednosti motociklista. Sistem koji se nalazi između vozačevih ramena i kacige štiti od ozbiljnih povreda vratnog dela kičme tokom nesreće sprečavajući preterano istezanje vrata u bilo koju stranu kao i prekomerno prenošenje energije udara sa kacige na vozačev vrat ali ne ograničavajući mu prirodnu slobodu pokreta... Detaljnije »

17.04.2007.

Firma Hotbodies je otišla korak dalje od ostalih i lansirala providan oklop za motocikle. Oklop se proizvodi od izuzetno otporne plastike koja može biti skroz providna ili malo zatamljena... Detaljnije »

02.03.2007.

Dosadilo vam je stalno gledanje u instrument tablu motocikla. Zbog sunca ne vidite brojke na displeju, dosta vam je zaustavljanja od strane policije radi prebrze vožnje? SportVue MC2 predstavlja rešenje... Detaljnije »

24.02.2007.

Najveći Japanski proizvođač pneumatika Bridgestone predstavio je tri nova modela guma za 2007 godinu. Predstavljene su Bridgestone Battlax BT-021 Sport-Touring guma, Bridgestone Battlax BT-002 RS Supersport guma i BattleWing BW-501 (prednja) i BW-502 (zadnja) guma namenjena za enduro motocikle... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis