Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

INFO - BRIDGESTONE BATTTLAX BT-016

Postavi na
02.04.2008.

Bridgestone je lansirao Battlax BT-016, napredni hipersportski pneumatik viđen po prvi put 2007 na sajmu u Milanu. Dizajniran da da maksimalne sportske performanse pasioniranim sportskim motoristima, sa šansom da uživaju u izuzetnim performansama držanja, Bridgestone tehnologije pneumatika, koja uključuje više smesa gaznog sloja...


Bridgestone je iskombinovao vrhunsku Moto GP tehnologiju konstrukcije, sa poslednjom tehnologijom više smesa i SACT (Straight And Cornering Technology)… da proizvede sportski pneumatik koji daje vrhunski nivo performansi držanja kod kočenja, obaranja u krivini, ubrzanja.

BT-016 prednji pneumatik ima tri različite smese gazne površine 3LC (3-Layer Compound): centralni deo sa smesom za držanje na pravcu i dug životni vek pneumatika, okružen mekšom smesom na bočnim stranama gazne površine koji osiguravaju odlično držanje i osećaj podloge u krivini.

BT-016 zadnji pneumatik ima 5 različitih smesa gazne površine - 5LC Bridgestone tehnologija, prvi put korišćena za pneumatike van trkačkih staza. Smesa centralnog dela gazne površine daje dobru stabilnost i veće kilometraže, dok po dve različite mekše smese na bočnim delovima gazne površine osiguravaju odlično držanje i osećaj kontakta sa gaznom površinom i pri najvećim uglovima obaranja motora. Osećaj držanja linije vožnje daje utisak da ste na šinama.

Poboljšano sportsko upravljanje.

Konstrukcija prednjih i zadnjih pneumatka bazirana je na dokazanoj Bridgestone HTSPC platformi (High Tensile Super Penetrated Cord) sa čeličnim MSB (Mono Spiral Belt). Ova konstrukcija omogućava kontrolu proklizavanja i držanja linije vožnje kroz krivine, ujedno omogućavajući dobru apsorpciju udara. Povećana kompresiona krutost pomaže u održanju jednolikog otiska na podlogu, što daje stabilnost pri velikim brzinama.

Prednji BT-016 ima dijagonalne žlebove u obliku slova S u centru gazne površine za lako upravljanje, bogat odziv i dobre performanse na mokrom. Zadnji BT-016 ima žlebove u obliku slova L a bez žlebova u centralnoj zoni gazne površine što daje jaku trakciju i manje buke - specijalno pri brzinama od 80 do 100 km/h. Obe ove šare daju bogatstvo trakcije sa 6% manjim negativnim udelom u odnosu na 11% kod BT- 014 kod prednjih i 10% kod zadnjih BT-014 pneumatika.

Motoristi u Evropi mogu naći Battlax BT-016 u daljoj prodaji u 4 dimenzije za prednji pneumatik i 7 dimenzija za zadnji pneumatik od početka 2008 godine.


Za sve dodatne informacije: Radulović d.o.o. Ovlašćeni uvoznik i distributer BRIDGESTONE pneumatika za Srbiju, Dragoslava Srejovića b.b. 11000 Beograd, Srbija
Telefon / Faks: +381.11.2080.180

INFO - BRIDGESTONE BATTTLAX BT-016 INFO - BRIDGESTONE BATTTLAX BT-016


Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis