Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin

Dunlop Trailmax Raid – avantura bez ograničenja

Postavi na
17.04.2023.

Potpuno novi Dunlop Trailmax Raid je dizajniran za 50% upotrebu  na putu i 50% van puta, kombinujući stručnost i tehnologiju iz Dunlopovog opsežnog asortimana avanturističke vožnje i putovanja sa onom iz kompanijinog off-road sektora. Pogodan je za širok spektar motocikala, od srednjih dual sportskih do velikih avanturističkih, nudeći terenske sposobnosti i predvidljivost uparene sa vrhunskim mogućnostima u vlažnim uslovima  i performansama avanturističkih putovanja.

Dizajn Trailmax Raid pneumatika je inspirisan Dunlop D908 RR, čisto off-road gumom koju karakterišu izraženi blokovi na gazećem sloju. Za Trailmax Raid, postoje šipke između ovih blokova za poboljšanje upravljanja i stabilnosti za teže motocikle, dok je prijanjanje pri većim uglovima nagiba prilikom vožnje po putu obezbeđeno manjim razmacima između blokova i velikim centralnim blokovima na zadnjoj gumi.

Ovaj terenski dezen gazećeg sloja kombinovan je sa najnovijim Dunlopovim tehnologijama, koje uključuju:

Dinamička prednja formula: Ova kombinacija Dunlopovog iskustva objedinjuje jedinstveni profil preseka i dizajn kućišta kako bi dao osećaj koji inspiriše samopouzdanje i optimalan balans.

Mešavina s više silicijum dioksida: Povećani odnos silicijum dioksida promoviše fleksibilnost smeše na niskim temperaturama kako bi se poboljšalo prijanjanje na vlažnom vremenu i kilometraža. Sama smeša je potpuno nova formula, koja objedinjuje svojstva potrebna da izdrže terensku vožnju sa karakteristikama Dunlopovih guma za staze.

CTCS: Sistem za kontrolu zatezanja karkase daje konzistentan napon po celoj širini kućišta.

JLB: Pojas bez zglobova je zaštitni znak Dunlopovog dizajna, razvijen u trkama svetskog prvenstva, koji povećava izdržljivost i doslednost.

Od terenske do turing vožnje: Dunlop potpuno pokriva segment avanture.

 

 

Nova guma se nalazi u Dunlop trail liniji uz Trailmax Meridian, koja je postala veoma popularna guma za avanturističke turing motocikle od kada je lansirana pre tri godine. Trailmax Meridian nudi mogućnost terenske vožnje za povremenu upotrebu, dok je Trailmax Raid dizajniran posebno za vozače koji zahtevaju regularnije performanse na terenu.

Sa asortimanom koji se proteže od Trailmax Meridian do čistog off-road D908 RR, kao deo linije koja uključuje neverovatno svestrani Mutant, Trailmax i Trailmax Mixtour. Dodatak Trailmax Raid pokriva potrebe vozača koji zahtevaju vrhunsku svestranost od svojih avanturističkih motocikala.

„Iz perspektive vozača, Trailmax Raid daje umirujuće performanse na mokrim putevima, otključavajući još veću svestranost nego što bi očekivali od pneumatika koji takođe pruža odlično kočenje i vuču na terenu”, Izjavio je Luka Davide Andreoni.

Trailmax Raid komplet veličine prevazilazi tradicionalne modele avanturističkih motocikala, pokrivajući sve između Dual-Sport srednje veličine do krosovera, kao i avanturističkih mašina velikih zapremina.

Trailmax Raid će biti dostupan u tri prednje veličine koje pokrivaju raspon od 19 i 21 inča i šest zadnjih veličina za točkove od 17 i 18 inča. Početne veličine su sada u prodaji, a ostale će biti objavljene tokom drugog tromesečja ove godine.


Više informacija o ovoj ali i o ostalim Dunlop gumama potražite od ovlašćenog uvoznika za Srbiju DUM DOO putem telefona 011/34-36-340 ili 011/34-36-360  ili preko sajta www.autogume.info

 

Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

Presretači na motocklima krenuli u patrolu

Presretači na motocklima krenuli u patrolu

Motori presretači saobraćajne po... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis