Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

Bridgestone predstavio novi Battlax Hypersport S23

Postavi na
21.10.2023.

Bridgestone je zvanično najavio predstojeće izdanje Battlax Hypersport S23 gume, koja će se pojaviti na tržištu u januaru 2024.

Battlax Hypersport S23 predstavlja naredni korak u razvoju veoma cenjenog Battlax S22 pneumatika i ima za cilj da podigne nivo za performanse guma, obećavajući uzbudljivo iskustvo i na ulici i na stazi.

Battlax Hypersport S23 nadograđuje se na uspeh svog prethodnika s ciljem da entuzijastima pruži još uzbudljivije iskustvo vožnje. Bridgestone je uložio u poboljšanja performansi koja će sigurno oduševiti vozače koji zahtevaju izvrsnost u svojim gumama.

Prepoznatljiva karakteristika Battlax Hypersport S23 je njegov pedantan dizajn, posebno skrojen za sportsku vožnju po asfaltu. Klasifikovana kao hipersportska guma, mora da izdrži najzahtevnije uslove, kako na putu tako i na trkačkoj stazi.

Bridgestone se suočava sa ovim izazovom direktno uz ponovo osmišljenu smešu, projektovanu da pruži poboljšano prianjanje u krivinama pod svim uglovima. Ovo obećava vozačima povećan nivo kontrole i poverenja u svoje performanse.

Inovativno jedinjenje S23 se ne zaustavlja na stazi; proširuje svoje prednosti na ulicu, obezbeđujući pouzdanu vuču i na mokrim i na suvim površinama. U tom smislu, nova guma je evolucija modela S22, a kao i njegov prethodnik, Battlax Hypersport S23 koristi višekomponentnu konstrukciju.

Međutim, spoljna smeša je dodatno poboljšana kako bi pružila još bolje prianjanje, nudeći vozačima još sigurniju i inspirativniju vožnju dok se kreću oštrim krivinama.

Značajno je da je Bridgestone ugradio svoju renomiranu Pulse Groove tehnologiju u Battlay Hypersport S23. Ovaj tehnološki napredak poboljšava stabilnost i trakciju, čak i u izazovnim uslovima na putu, čime se doprinosi produženom veku trajanja pneumatika. Ove karakteristike su u skladu sa posvećenošću kompanije stvaranju pneumatika vrhunskih performansi za strastvenu zajednicu sportskih motocikala.

Nove gume Battlax Hypersport S23 biće dostupne potrošačima u januaru 2024. Bridgestone naglašava da serija S23 zadovoljava potrebe širokog spektra entuzijasta sportskih motocikala nudeći različite standardne veličine sportskih motocikala. Prednja guma dolazi u jednoj veličini 120/70ZR17, dok je zadnja guma dostupna u pet veličina: 160/60ZR17, 180/55/ZR17, 190/50ZR17, 190/55ZR17 i 200/55ZR17.

 

Nikola Lasica
Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis