Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet

SRV 550 ST - Snaga i stil u jednom paketu

Postavi na
01.09.2023.
Na trištu Srbije QJMotor je prisutan posredstvom uvoznika Autopromet Motors-a, kompanije koja naporno radi na integraciji ovog azijskog brenda na naše tržište, pažljivo birajući QJ modele koji su najprikladniji za naše tržište i vozače.
 
QJMOTOR, renomirani kineski proizvođač motocikala, u svojoj gami poseduje i kruzera sa oznakom SRV 550 ST koji je prisutan i na našem tržištu. 
 
Ovaj kruzer nove generacije donosi autentičan stil u kombinaciji sa modernim elementima dizajna, obećavajući vozačima uzbudljivu vožnju sa opuštenim položajem sedenja i odličnim performansama u vožnji zahvaljujući visokokvalitetnim komponentama od kojih je napravljen. 
 
srv 550 st
 
Snaga i Performanse:
 
SRV 550 ST pokreće dvocilindrični četvorotaktni motorom zapremine 554cc. Sa maksimalnom snagom od 35 kW/8500RPM i maksimalnim obrtnim momentom od 51NM/5500RPM, ovaj motocikl je spreman za akciju. Sistem za gorivo sa elektronskim ubrizgavanjem i 6-stepeni manuelni menjač omogućavaju snažno ubrzanje. Osim toga, ovaj agregat čini SRV 550 ST savršenim izborom za vozače sa A2 kategorijom.
 
srv 550 st
 
Dizajn i Stil:
 
Osim svojih impresivnih performansi, SRV 550 ST se izdvaja i po svom autentičnom dizajnu. Prednji i zadnji potpuno LED farovi pružaju izvanrednu vidljivost tokom noćnih vožnji i dodaju retro šarm ovom motociklu. Dvodelno sedište sa prošivenim vozačkim delom pruža visok nivo udobnosti, čak i na dugim putovanjima. Tako da ovaj model predstavlja spoj stila i udobnosti.
 
srv 550 st
 
Tehnološke Inovacije:
 
SRV 550 ST dolazi sa modernim LCD ekranom koji prikazuje brzinu, obrtaje, nivo goriva, vreme i prikaz stepena prenosa. Sve funkcije se mogu lako upravljati sa kontrolama na upravljaču, omogućavajući vozačima da ostanu povezani sa svojim motociklom i okolinom.
 
srv 550 st
 
Sigurnost i Kontrola:
 
Ovaj model je opremljen dvokanalnim ABS kočionim sistemom sa disk kočnicama napred i pozadi, pružajući pouzdanu kontrolu u svim uslovima vožnje. Disk kočnica od 300 mm sa radijalno postavljenom kočionom čeljustom na prednjoj strani obezbeđuje precizno odmerenu snagu kočenja. Vešanje sa teleskopskom viljuškom i ležećom oprugom je podešeno za najveću moguću udobnost vožnje, kako sa putnikom, tako i bez njega.
 
srv 550 st
 
Zaključak:
 
SRV 550 ST je motocikl koji kombinuje snagu, stil i tehnologiju u savršenom paketu. Ovaj model je idealan izbor za sve vozače koji žele da iskuse čisto zadovoljstvo vožnje uz maksimalnu udobnost. Bez obzira da li ste ljubitelj vožnje van grada ili ste za opušteno krstarenje gradskim ulicama, SRV 550 ST će vas osvojiti svojim performansama i izgledom.
 
Ako tražite motocikl koji će vas osloboditi svakodnevnog stresa i pružiti vam slobodu vožnje, SRV 550 ST je pravi izbor. 
 
Cena ovog modela iznosi 5.990€ uz garanciju od 3 godine bez ograničenja na kilometražu.
 
Za sve dodatne informacije kontaktirajte firmu Autopromet Motors. Vrata njihovog salona su Vam otvorena svakog dana od 8h do 18h i subotom od 8h do 14h  na adresi Autoput za Zagreb broj 5.  Za sve dodatne informacije možete da ih pozovete na telefone 011 319 31 50 ili 060 500 24 13.
Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis