Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin

MOTO-BIKE – Od porodične radionice do kompanije od poverenja!

Postavi na
24.09.2021.
Moto-Bike je započeo svoj put kao mali porodični posao, osnovani smo 1999. godine i sa ponosom možemo reći da smo, pored svih uspeha koje smo nizali, održali tu vrednost zajedništva, postepenog rasta i uzajamne podrške.
 
Od početka nam je važno da pažljivo pratimo i osluškujemo potrebe naših kupaca, i upravo se na tome zasniva naš uspeh – idemo korak po korak sa vama, želimo da vas saslušamo i razumemo, verujemo da inovativna rešenja uvek postoje ako se posvećeno traga za njima.
 
Ovakav pristup nas je učinio velikim sistemom, jer Moto-Bike ne činimo samo mi koji ovu priču vodimo i gradimo već i svi Vi – a ništa bolje nego kad se saradnja pretvori u partnerstvo i prijateljstvo.
 
Danas u našem asortimanu možete pronaći preko 30.000 različitih artikala, delova za motocikle, moto opremu, alate, ulja i maziva. Kako bismo zadovoljili potrebe ljudi koji rade u prirodi, stvorili smo i našu robnu marku Thorp, pa sada pored rezervnih delova i opreme kod nas možete pronaći i finalne uređaje za rad na vašem imanju, bašti, parku, šumi. Ovlašćeni servisi nalaze se na teritoriji cele Srbije.
 
30k artikla
 
Svojim primerom želimo da pokažemo i drugima kako se uz posvećenost i okrenutost ka ljudima može postići veliki uspeh, kako se malim koracima može rasti, i pažljivim osluškivanjem zahteva vremena uvek biti aktuelan, a uz pravu organizaciju uvek precizan i dostupan.
 
Kako je sve počelo?
 
Sve je započelo sada već davne 1999. godine, entuzijazmom zaljubljenika u dvotočkaše, našim osnivačem Igorom Jovičićem. Igor se u ranoj mladosti kao i mnogi zaljubio u motore, ali se i suočio sa otežanom i ograničenom mogućnošću da ih održava i servisira, te je bio prinuđen da obilazi prodavnice i pijace u regionu ne bi li nekom srećom pronašao deo koji mu treba. U ovom periodu Igor je prepoznao potrebu za rezervnim delovima za Tomos mopede i uz pomoć svog oca mašinskog inženjera rešio je da napravi prve alate za proizvodnju rezervnih delova i da se otisne u preduzetničke vode 1999. godine u Kaću.
 
Prvi maloprodajni objekat otvoren je u Novom Sadu 2001. godine, a na tom mestu se i danas nalazi naša prodavnica. Deceniju nakon osnivanja preduzetničke radnje, počinje i uvoz delova iz Evrope, a potom se iz godine u godinu proširuje ponuda svetski poznatih brendova u moto-svetu. Paralelno sa ponudom delova za motocikle, razvijali smo i ponudu delova za šumski i baštenski program.
 
moto bike tim
 
 
Moto-Bike u korak sa trendovima – osvajamo i online prostor!
 
Naš prvi web shop pokrenuli smo 2009. godine, a dve godine kasnije postali smo generalni uvoznik fransucskog brenda IPONE. U godinama koje slede predano smo radili na modernizaciji. Asortiman se posetepno širio na nekoliko prodajnih programa, a to je izazvalo potrebu i za otvaranjem novih radnih mesta. Novi objekat, u Svetosavskoj 70a, u Kaću, postao je naš drugi dom. Magacini su organizovani u nekoliko sektora, radi lakšeg snalaženja i pakovanja robe. Sami procesi poslovanja i pakovanja unapredjeni su i modernizovani, koriste se pištolji za pikovanje robe, koji su uvezani u ceo elektronski sistem poslovanja, preko knjigovodstvenog programa i online shopa. Svake godine, obilaze se svetski poznati moto-sajmovi, kako u Kini, tako i u Evropi (Eicma, Intermot) i prate trendove u razvoju i napretku moto-sveta, a sve u cilju izbora najkvalitetnijih rezervnih delova, koji bi se ponudili kupcima. Svake godine održavaju se prezentacije u našim prostorijama i na taj način predstavljaju noviteti.
 
moto bike kac
 
Našu online prodavnicu stalno unapređujemo i razvijamo kako bismo uvek bili u korak sa vremenom i dinamikom promena. Važno nam je da kao korisnik i kupac imate pozitivno iskustvo, da se lako snalazite i budete sigurni da obavljate bezbednu kupovinu na mestu od poverenja. Nosioci smo Nacionalnog sertifikata o bezbednoj kupovini preko interneta što znači da je Centar za razvoj E-trgovine kao nezavisno nacionalno telo, proverio našu web prodavnicu, i utvrdio da ona posluje u skladu sa važećim zakonima i pravilima dobre poslovne prakse u oblasti elektronske trgovine i zaštite potrošača.
 
Negujemo porodične vrednosti
 
Na putu uspeha postoji bezbroj izazova, i nije uvek jednostavno snalaziti se u savremenom poslovnom okruženju, ali mi istrajavamo uz jasnu viziju. Iako smo daleko dogurali od te davne 1999. Igor Jovičić sa istom strašću i posvećenošću vodi Moto Bike sa svojom suprugom, a svakog svog saradnika tretira kao člana porodice jer Moto Bike pre svega to i jeste – firma sa porodičnom tradicijom.
 
Pogledajte našu video prezentaciju:
 
 
PR Moto-Bike
Komentari (0)



Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Presretači na motocklima krenuli u patrolu

Presretači na motocklima krenuli u patrolu

Motori presretači saobraćajne po... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

Nedoumice oko poreza za motocikle

Nedoumice oko poreza za motocikle

Pojeftinjenje poreza za dvotočka... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis