Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

vespa skupovi srbija

Xmoto

Schumacher ponovo pao sa motocikla!

12.02.2009.

Zanimljivosti

Michael Schumacher je ponovo doživeo pad sa motocikla, ovog puta na stazi Cartagena gde je učestvovao na testiranju za nemačko superbike prvenstvo (IDM). Detaljnije »

KOMENTAR: Sva polja oznacena zvezdicom * su obavezna!        
  *Ime:
  *Mail:
  *Tekst:
(max 400 karaktera)
0/400 karaktera

     
     
Motul - Mass Company

Zanimljivosti

15.10.2019.
Tokom šest godina provednih na čelu Svete stolice, papa Franjo je postao poznat po postupcima ne toliko uobičajenim za poglavara Katoličke crkve. Detaljnije »

08.10.2019.
Lične stvari koje su pripadale frontmenu benda Prodidži, Kitu Flintu, uskoro će se naći na aukciji, a među njima ima trkačkih odela i motocikala. Detaljnije »

video
16.09.2019.
I mada se čini da su tu, u istom društvu, Finsku ne smatraju delom Skandinavije, jer se i te kako razlikuju od svojih nordijskih komšija. Detaljnije »

video
12.09.2019.
San se ostvario za Valentina Rosija u utorak, kada je italijanska legenda provozala M1 od svog moto ranča u Tavuliji do staze Mizano, gde će se ovog vikenda voziti trka za veliku nagradu San Marina. Detaljnije »

video
03.09.2019.
Električni motocikl je po prvi put dostigao brzinu od 200 milja na sat (321 km/h), zvanično postavivši novi svetski brzinski rekord u svojoj kategoriji. Detaljnije »

moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Mrg moto shop

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo