Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Oprema i delovi

27.11.2007.

Prime predstavlja novu Prajm (Prime) čizmu zamišljenu da se suprotstavi konkurenciji i to u najvišoj MX klasi. Zamišljena je da pruži maksimalni komfor a sve to uz veoma veliki bezbednosni faktor čiji glavni elementi su preuzeti iz iskustava prikupljenih na pistama širom sveta... Detaljnije »

11.10.2007.

GIVI, italijanski proizvođač dodatne opreme za motocikle, je razvio novi sistem montiranja torbi i ranaca na rezervoare motocikala Tank Fitting System iliti TFS... Detaljnije »

21.08.2007.

Sredili ste vašu ljutu mašinu, novo ogibljenje, nove kočnice, trkačke boje, erbraš kaciga i nove gume... E tu nastaje problem iste su boje kao i predhodne, bolje sigurno ali i dalje crne. Ako vam je to dosadilo poznata americka fabrika Tomahawk vam nudi rešenje! Pneumatci u boji koja nije crna... Detaljnije »

18.06.2007.

Francuski proizvođač pneumatika Michelin je objavio apel da svi oni koji su kupili Michelin Piot Power i Pilot Power 2CT pneumatike dimenzija 120/70 R17 pod hitno promene pneumatike u Michelin zastupništvima ako na njima piše da su ’Made In France’ i serijskog broja DOT6UCW980T ili DOT6UCW979T... Detaljnije »

09.05.2007.

BMW je predstavio novi suigrnosni sistem koji će po njima dovesti do revolucije u bezbednosti motociklista. Sistem koji se nalazi između vozačevih ramena i kacige štiti od ozbiljnih povreda vratnog dela kičme tokom nesreće sprečavajući preterano istezanje vrata u bilo koju stranu kao i prekomerno prenošenje energije udara sa kacige na vozačev vrat ali ne ograničavajući mu prirodnu slobodu pokreta... Detaljnije »

17.04.2007.

Firma Hotbodies je otišla korak dalje od ostalih i lansirala providan oklop za motocikle. Oklop se proizvodi od izuzetno otporne plastike koja može biti skroz providna ili malo zatamljena... Detaljnije »

02.03.2007.

Dosadilo vam je stalno gledanje u instrument tablu motocikla. Zbog sunca ne vidite brojke na displeju, dosta vam je zaustavljanja od strane policije radi prebrze vožnje? SportVue MC2 predstavlja rešenje... Detaljnije »

24.02.2007.

Najveći Japanski proizvođač pneumatika Bridgestone predstavio je tri nova modela guma za 2007 godinu. Predstavljene su Bridgestone Battlax BT-021 Sport-Touring guma, Bridgestone Battlax BT-002 RS Supersport guma i BattleWing BW-501 (prednja) i BW-502 (zadnja) guma namenjena za enduro motocikle... Detaljnije »

09.02.2007.

Ovog će proleća Pumina kolekcija motociklističke obuće biti bogatija za novi model. Uz trenutno aktualne modele Bonneville, 1000 i Brutale, biće dostupan i potpuno novi model Desmo... Detaljnije »

29.12.2006.

Specijalizovana firma Devil iz Francuske razvila je novi karbonski završetak izduvnog sistema za super sportski model Yamahu YZF-R1. Francuska kompanija Devil proizvodi komponente izduvnih sistema za motocikle više od 40 godina. U tom periodu sakupljeno je puno iskustva, koje je kulminiralo dobijanjem proizvodjačke licence ISO... Detaljnije »

13.12.2006.

Austrijski proizvodjač motocikala KTM i nemački BMW Motorrad usmerili su zajedničke snage i razvili poseban zaštitnik za vrat, koji služi da zaštiti najvitalniji deo tela pri padu... Detaljnije »

22.07.2006.

Renomirani svetski proizvodjac opreme za motocikle, americka firma, Corbin, predstavila je interesantna resenja za najsnazniji serijski motocikl na svetu, Kawasaki ZZR1400. Naime, kako bi se ublazile sile snaznih ubrzanja, Corbin je ponudio sediste za suvozaca sa posebnim dodatkom. Ali to nije sve... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis