Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

vespa skupovi srbija

Xmoto
Motul - Mass Company

Oprema i delovi

14.02.2008.

Pireli je još jednom svo znanje stečeno u najjačim moto šampionatim pretočio u odličan pneumatik vrhunskih performansi za supersportske motocikle. Pneumatici su dizajnirani uz pomoć najnovijih tehnologija... Detaljnije »

27.12.2007.

U 2008. BMW je svojim vernim kupcima nameni nove revizije već postojećih modela zaštitne odeće. U pitanju su odelo Tourance 2, Kožno odelo Atlantis 4, ženska jakna Club 2 i muške pantalone od teksasa... Detaljnije »

27.11.2007.

Prime predstavlja novu Prajm (Prime) čizmu zamišljenu da se suprotstavi konkurenciji i to u najvišoj MX klasi. Zamišljena je da pruži maksimalni komfor a sve to uz veoma veliki bezbednosni faktor čiji glavni elementi su preuzeti iz iskustava prikupljenih na pistama širom sveta... Detaljnije »

11.10.2007.

GIVI, italijanski proizvođač dodatne opreme za motocikle, je razvio novi sistem montiranja torbi i ranaca na rezervoare motocikala Tank Fitting System iliti TFS... Detaljnije »

21.08.2007.

Sredili ste vašu ljutu mašinu, novo ogibljenje, nove kočnice, trkačke boje, erbraš kaciga i nove gume... E tu nastaje problem iste su boje kao i predhodne, bolje sigurno ali i dalje crne. Ako vam je to dosadilo poznata americka fabrika Tomahawk vam nudi rešenje! Pneumatci u boji koja nije crna... Detaljnije »

18.06.2007.

Francuski proizvođač pneumatika Michelin je objavio apel da svi oni koji su kupili Michelin Piot Power i Pilot Power 2CT pneumatike dimenzija 120/70 R17 pod hitno promene pneumatike u Michelin zastupništvima ako na njima piše da su ’Made In France’ i serijskog broja DOT6UCW980T ili DOT6UCW979T... Detaljnije »

09.05.2007.

BMW je predstavio novi suigrnosni sistem koji će po njima dovesti do revolucije u bezbednosti motociklista. Sistem koji se nalazi između vozačevih ramena i kacige štiti od ozbiljnih povreda vratnog dela kičme tokom nesreće sprečavajući preterano istezanje vrata u bilo koju stranu kao i prekomerno prenošenje energije udara sa kacige na vozačev vrat ali ne ograničavajući mu prirodnu slobodu pokreta... Detaljnije »

17.04.2007.

Firma Hotbodies je otišla korak dalje od ostalih i lansirala providan oklop za motocikle. Oklop se proizvodi od izuzetno otporne plastike koja može biti skroz providna ili malo zatamljena... Detaljnije »

02.03.2007.

Dosadilo vam je stalno gledanje u instrument tablu motocikla. Zbog sunca ne vidite brojke na displeju, dosta vam je zaustavljanja od strane policije radi prebrze vožnje? SportVue MC2 predstavlja rešenje... Detaljnije »

24.02.2007.

Najveći Japanski proizvođač pneumatika Bridgestone predstavio je tri nova modela guma za 2007 godinu. Predstavljene su Bridgestone Battlax BT-021 Sport-Touring guma, Bridgestone Battlax BT-002 RS Supersport guma i BattleWing BW-501 (prednja) i BW-502 (zadnja) guma namenjena za enduro motocikle... Detaljnije »

09.02.2007.

Ovog će proleća Pumina kolekcija motociklističke obuće biti bogatija za novi model. Uz trenutno aktualne modele Bonneville, 1000 i Brutale, biće dostupan i potpuno novi model Desmo... Detaljnije »

29.12.2006.

Specijalizovana firma Devil iz Francuske razvila je novi karbonski završetak izduvnog sistema za super sportski model Yamahu YZF-R1. Francuska kompanija Devil proizvodi komponente izduvnih sistema za motocikle više od 40 godina. U tom periodu sakupljeno je puno iskustva, koje je kulminiralo dobijanjem proizvodjačke licence ISO... Detaljnije »

moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Motomania

MRG kula

Pilot sport

moto servis beograd

Shone sport

Radio stanice uzivo