Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto
Motul - Mass Company

Oprema i delovi

15.04.2009.

Drugu godinu za redom Metzeler dobija prestižnu nagradu ’Best Brand 2009’ u kategoriji moto guma, koja se dodeljuje svake godine po izboru čitalaca i uredništva Motorrad-a, vodećeg moto časopisa u Evropi. ’Best Brand’ je nagrada koja se dodeljuje svake godine i predstavlja važan pokazatelj zadovoljnih kupaca u moto industriji. Detaljnije »

06.04.2009.

Iz Nolana nam stiže nova Džet kaciga po imenu N20 konstruisana i osmišljena ekskluzivno za vozače skutera kako dizajnom tako i konstrukcijskim rešenjima. Detaljnije »

02.04.2009.

Novi Bridgestone trkački pneumatik prvenstveno namenjen za pistu zvanično je predstavljen i kao naslednik odličnog modela BT002RS moraće da zadovolji visoka očekivanja. Detaljnije »

31.03.2009.

Dainese je za sezonu 2009 predstavio novu ’’džetovku’’ pod imenom Fiber Jet. Spoljna školjka Fiber Jet je izrađena od kompozitnih vlakana najnovije generacije i zahvaljujući patentiranom Dainese sistemu izrade pruža vrhunsku zaštitu. Detaljnije »

25.03.2009.

Proteklog vikedna održan je interesantan test na čuvenoj stazi Narado u Italiji na kome je predstavljena i testirana nova drumska guma iz Pirellija po imenu Angel ST, pneumatik namenjen za novu generaciju jakih sport turing mašina. Detaljnije »

20.03.2009.

Najnoviji proizvod iz GIVI-ja će vam omogućiti da napokon svom detetu omogućite uživanje u čarima dvotočkaša. GIVI BabyRide S650 je stolica za decu od 5 do 8 godina starosti, u potpunosti je izrađena od poliuretana sa čeličnim jezgrom koje obezbeđuje dovoljnu čvrstoću i mogućnost montiranja na većinu skutera. Detaljnije »

20.02.2009.

Vrhunac tehnologije koji koriste vrhunski vozači poput Jorge Lorenzoa, Casey Stonera i Carlos Checa-e konačno se spustio u mase u vidu nove Nolan kacige. Detaljnije »

14.02.2009.

Slušajući zahteve kupaca koji poseduju više od jednog motocikla Nolan je tržištu ponudio novu u potpunosti modularnu kacigu pod nazivom N43 Air. Detaljnije »

27.12.2008.

Alpinestar je spremio popuno novu čizmu, namenjenju prvenstveno vozačima turing i enduro mašina, koji prelaze velika rastojanja. Zbog specifične namene i zahteva vozača koji mnogo vremena provode u sedlu Durban čizme su u Alpinestaru dizajnirane na potpuno novom modelu i filozofiji. Detaljnije »

video
20.12.2008.

Firma Pegaz Moto, uvoznik i distributer firme Scottoiler LTD (Velika Britanija) za teritoriju Balkanskih zemalja, obavestava da je prva količina uređaja za automatsko podmazivanje lanca Scottoiler MK7 Universal Kit stigla na naše tržište. Detaljnije »

11.12.2008.

Ovu kacigu smo po prvi put videli na samom Valentino Rossiju u junu na stazi Mugello a sada se može kupiti u ograničenom broju. Kao podloga za ovu grafiku je odabrana vrhunska GP-tech kaciga koju odlikuje veoma čvrsta a istovremeno lagana spolja školjka izrađena od kombinacije kevlarskih i ugljeničnih vlakana dok je unutrašnjost već oprobana Cool Max tehnologija sa antibakterijskim svojstvima i lakim vađenjem radi pranja. Detaljnije »

10.12.2008.

Nova enduro kaciga iz Shoei-ja donosi unapređeni aerodinamički dizajn i veći vizir dok je konstrukcija već oprobana kombinacija kompozitnih vlakana. Detaljnije »

skuter centar

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Mrg moto shop

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo