Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

vespa skupovi srbija

Xmoto
Motul - Mass Company

Oprema i delovi

24.11.2008.

Arai je već poznatu i odličnu kacigu RX7 odlučio da za 2009. dodatno unapredi. Promene će najpre primetiti oni koji često posećuju pistu. RX7 sa sufiksom GP je kaciga razvijana u saradnji sa velikim brojem motoGP vozača koji istu koriste u najbržem moto šampionatu, tako da su i prve dve replke one od prošlogodišnjih fabričkih Honda vozača. Detaljnije »

18.11.2008.

Direktno potekla iz iskustava stečenih u motoGP šampionatu novi Bridgestone Batalax je do sada tehnički najnapredniji pneumatik ovog Japanskog proizvođača namenjen upotrebi u redovnom saobraćaju. Detaljnije »

14.11.2008.

Od oktobra 2008. sve BS MC gume za evropsko tržište biće odvojene od guma za ostala trzišta. Zbog optimizacije servisa za kupce i zbog pojednostavljanja logističke identifikacije, gume za evropsko tržište biće drugčije homologovane. Detaljnije »

24.09.2008.

Osam takmičara će predstavljati Serbian Racing Groupa na završnoj trci Istočnoevropskog Šampionata koja će se održati na Batajnici 28.09.2008. Detaljnije »

13.09.2008.

Na trci Moto GP klase u Misanu Berik je zamolio Lorisa Capirossija da isproba novi zaštitni kombinezon sa novim magnezijumskim protektorima. Novi kombinezon iz Berika u prodaji će se naći u januaru 2009. godine a model će imati naziv LS1-7913-BK. Detaljnije »

14.06.2008.

Italijanski proizvođač motociklističke odeće OJ, koga kod nas zastupa firma Teletrade, predstavio je ovih dana zaštitni prsluk i jaknu koji predstavljaju odličan izbor za vozača u predstojećim toplim danima... Detaljnije »

18.05.2008.

Nešto novo u svetu, a odmah aktuelno i na našem tržištu. Firma LINEA MOTO odmah posle svetske prmijere uvezla je D - Style rolnice koje su poslednji hit u svetu za poboljšanje performansi skutera... Detaljnije »

13.05.2008.

Španska firma APC System predstavilo je kacigu koja je, prvi put u svetu, opremljen vazdušnim jastukom podpomognutim sofisticiranim sistemom za detekciju neočekivanih okolnosti... Detaljnije »

video
21.04.2008.

U poslednjih nekoliko godina sigurnost motociklista je veoma ugrožena a nesreće sve učestalije. Motociklističke nesreće vrlo često završavaju pogubno ili sa teškim posledicama, a svi su svesni da su motociklisti najugroženiji učesnici u saobraćaju. Novina na našem tržištu su Hit-Air jakne sa vazdušnim jastucima, koje bi trebalo ublažiti crne statistike i spasiti mnoge živote... Detaljnije »

02.04.2008.

Bridgestone je lansirao Battlax BT-016, napredni hipersportski pneumatik viđen po prvi put 2007 na sajmu u Milanu. Dizajniran da da maksimalne sportske performanse pasioniranim sportskim motoristima, sa šansom da uživaju u izuzetnim performansama držanja, Bridgestone tehnologije pneumatika, koja uključuje više smesa gaznog sloja... Detaljnije »

22.03.2008.

Prezentacija nove linije sportskih Bridgestone, BT-016, pneumatika održava se na pisti Jerez u španiji u prisustvu preko 130 novinara kao i nekoliko motoGP vozača koje u ovom šampionatu Bridgestone snabdeva pneumaticima. Tu su šampion Kejsi Stoner, Marko Melandri, Aleks De Anđelis, Šinja Nakano, Loris Kapirosi, Antoni Vest, Toni Elias i ’veteran’ Džeremi Mekvilijams... Detaljnije »

14.02.2008.

Pireli je još jednom svo znanje stečeno u najjačim moto šampionatim pretočio u odličan pneumatik vrhunskih performansi za supersportske motocikle. Pneumatici su dizajnirani uz pomoć najnovijih tehnologija... Detaljnije »

moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Motomania

MRG kula

Pilot sport

moto servis beograd

Shone sport

Radio stanice uzivo