Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

I Dunlop proslavlja 120 godina kompanije Harley-Davidson

Postavi na
28.05.2023.

Dunlop će proslaviti svoju istoriju i saradnju sa legendarnim američkim proizvođačem motocikala, kompanijom Harley-Davidson na posebnom događaju koji će se od 22. do 25. juna održati u Budimpešti.

Harli ove godine slavi 120. godišnjicu postojanja, koju će obeležiti na događaju nazvanom HD120, a koji će se održati u Puškaš Areni u prestonici Mađarske.

HD120 je nastavak prethodnih uspešnih HD godišnjica događaja u Pragu i Rimu, na kojima je Dunlop takođe imao snažno prisustvo. Proslave godišnjice okupljaju zajednicu entuzijasta motocikala sa zajedničkom strašću prema brendu Harley-Davidson.


Dunlop će imati značajno prisustvo na HD120, uz prisustvo pored glavne bine. Kao zvanični partner, Dunlop će na događaju prikazati neke od svojih najnovijih proizvoda, uključujući svoju vodeći asortiman pneumatika, kobrendiranih zajedno s Harlijem i razvijenih u saradnji sa kompanijom iz Milvokija kako bi izvukao željeni osećaj vožnje i karakteristike koje modele ovog proizvođača čine kultnim.Deo događaja će biti i Dunlop APE Hanger Challenge, gde posetioci mogu da testiraju svoju snagu protiv kolega vozača i entuzijasta. Komplet Dunlop guma je dostupan za osvajanje svakog dana festivala.

Pored Harley-Davidson servisne zone, Dunlop će ponuditi kompletan servis guma u ​​saradnji sa službenim servisom američke kompanije. Vozači takođe mogu da dobiju proveru zdravlja pneumatika ili da odu sa potpuno novim kompletom Dunlop guma.

Ove godine se takođe obeležava 40 godina veze Dunlopa i Harley-Davidsona. Godine 1983. Dunlop se prvi put udružio da bi stavio svoje pneumatike modele Sportster i FL.

Dunlopovo moto nasleđe datira iz kasnih godina XIX veka, a iako su motocilkli postali moćniji, Dunlopova filozofija ostaje ista – ostati ispred konkurencije težnjom za inovacijama.Tokom svog 40-godišnjeg partnerstva, Dunlop je opremio neke od najuspešnijih Harley-Davidsonovih motocikala, kao što su Fat Boy, Softail i Sportster.

Luka Davide Andreoni, marketing menadžer kompanije Dunlop: „Oduševljeni smo što imamo priliku da se pridružimo Harley-Davidsonu u tako važnoj prilici. Sa vezom koja se proteže preko 40 godina, ne samo da slavimo nasleđe oba brenda, već takođe gledamo napred u daljem jačanju našeg partnerstva.”

„Jedva čekamo da budemo među našim kupcima i širom bajkerskom zajednicom u junu da proslavimo. Dunlopov izlog će sadržati uzbudljive aktivnosti, nagradne igre i inspirisati sve vozače.”

Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis