Motoring
CF Moto Srbija
CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet

Novi Piaggio MP3 debitovao u Parizu

Postavi na
03.07.2022.

Novi Piaggio MP3 modeli debitovali su u Parizu, gradu koji simbolizuje uspeh originalnog prvog skutera na tri točka na svetu. Ovaj uspeh se meri sa više od 230.000 prodatih vozila širom sveta za šesnaest godina. Tokom tog vremena MP3 je uvek bio neprikosnoveni lider na tržištu koje je stvorio zahvaljujući tehnološkoj izvrsnost Piaggio grupe.

 

Piaggio MP3 se smatra vezom između sveta automobila i skutera i obuhvata najbolje od oba, a ovog puta se vraća bezbedniji, visokotehnološki unapređeniji, luksuzniji i zabavniji nego ikada ranije.

 

Proizvedeni u fabrikama Piaggio u Pontederi, Italija, modeli iz nove Piaggio MP3 asortimana su lakši, sa bolji performansama i tehnički su unapređeni. Na tržištu stižu modeli Piaggio MP3 400 hpe, Piaggio MP3 400 hpe Sport i MP3 530 hpe Ekclusive. Prva dva dele agregat od 400 cc i 35 KS, dok vrhunski Piaggio MP3 530 hpe Ekclusive ima potpuno novih agregat od 530 cc sa 44 KS.

 

Piaggio-MP3-2022 

 

Sportski dizajn je još više automobilistički inspirisan zahvaljujući jedinstvenim nivoima završne obrade i pažnje posvećenoj detaljima. Kompletan LED sistem osvetljenja je nov. Prednji vizir je nastao kao rezultat opsežnog istraživanja maksimiziranja zaštite od vazduha. Položaj za vožnju je sada udobniji zahvaljujući rekonstrukciji pozicije sedenja, nožice i upravljača. Kapacitet za skladištenje ispod sedišta sa električnim otvaranjem prednjači u kategoriji, s obzirom da kako se navodi ima prostor za dve fulfejs kacige. Da bi ostali na vrhuncu bezbednosti, svi modeli su opremljeni sistemima ABS i ASR.

 

Oprema takođe uključuje sistem paljenja bez ključa i instrument tablu u boji sa mogućnošću povezivanja pametnog telefona preko aplikacije Piaggio MIA.

 

U skladu sa svojom ulogom velikog inovatora, novi Piaggio MP3 530 Ekclusive verzija je prvi skuter na svetu koji sadrži ARAS napredne sisteme za pomoć vozaču. Poseduje inovativni paket funkcija pomoći vozaču zasnovanim na Imaging Radar 4D tehnologiji koju je razvio Piaggio Fast Forvard, odeljenje Piaggio grupe za robotiku. Ovo je prvi put da su ovi najsavremeniji senzori razvijeni za upotrebu na skuteru. ARAS uređaji igraju osnovnu ulogu u aktivnoj bezbednosti, garantujući funkcije informacionog sistema za mrtve tačke (BLIS) i sistema za pomoć pri odlučivanju o promeni trake (LCDAS). BLIS obaveštava vozača o prisustvu vozila u mrtvom uglu retrovizora koristeći posebna obaveštenja na TFT displeju. Konstantno nadgledajući zadnji deo na udaljenosti do 30–35 metara, LCDAS je takođe sposoban da identifikuje vozila koja se brzo približavaju sa strane, stvarajući potencijalnu rizičnu situaciju u slučaju promene trake. U ovoj situaciji, vozač se takođe obaveštava putem posebnog obaveštenja na instrument tabli.

 

Piaggio-MP3-2022

 

Brzina za vožnju unazad je još jedna jedinstvena karakteristika Piaggio MP3 530 Ekclusive i sada uključuje zadnju video kameru koja omogućava još lakšu i bezbedniju upotrebu. 

 

Bogatstvo standardne opreme zaokružuje tempomat kojim se lako može upravljati pomoću novih električnih komandi na upravljaču i tri režima vožnje Eco, Comfort i Sport, koji mogu da modifikuju odziv Ride-bi-Vire kontrole gasa, kao i definisanje kalibracije ASR sistema protiv klizanja.

 

Za sve dodatne informacije kontaktirajte dilera za Srbiju firmu Skuter Centar  

 

Piaggio-MP3-530-Ekclusive

Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis