Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

Zontes na sajmu Motopassion

Postavi na
29.03.2024.
Zontes je na održanom sajmu motopassion izložio impesivan asortiman od 13 modela, od kojih su 3 bila prototipi. Od skuteri tu su bili modeli M125, D350 i E350 a od motocikala C125, U1-125, G1-125 X, GK350, 350T, 350X i 350S.
 
Posebno uzbuđenje izazvali su Zontes konceptni modeli 501G, 703 F i 703 RR  koji su prvi put javnosti predstavljeni u novembru na sajmu EICMA u Milanu. Zajvaljujući Autopromet Motors-u, ovi modeli stigli su i u Beograd gde su se premijerno predstavili našoj publici. Ovi modeli ne samo da pokazuju viziju Zontes-a, već označavaju i korak napred u njihovoj ponudi. Modeli 703F i 703RR označavaju ulazak u svet trocilindarskih motocikala, dok 501G predstavlja proširenje njihovog asortimana u domenu maxi skutera od 500 kubika.
 
zontes sajam
 
Među Zontes modelima veliko interesovanje je bilo za skutere E350 i D350, kao i za motocikle C125 i G1-125 X, koji su istovremeno i najprodavaniji modeli u ponudi.
 
Modeli G1-125 X i C125 su noviteti u njihovoj ponudi za ovu godinu, dodajući novu dimenziju njihovom asortimanu.
 
Novi G1-125 X se ističe svojim klasičnim scrambler dizajnom. Opremljen je novim 125cc agregatom sa vodenim hlađenjem, pružajući snagu od 14,5KS - savršen izbor za vozače sa A1 dozvolom. Zahvaljujući velikom rezervoaru i niskoj potrošnji, autonomija ovog motocikla će vas oduševiti, a trenutak punjenja goriva će postati daleka prošlost.
 
g1 125
 
Upečatljiv dizajn okruglog prednjeg fara, zajedno sa LED osvetljenjem, dodaje posebnu notu stilu G1-125 X. Novi LCD ekran omogućava praćenje svih bitnih informacija tokom vožnje, dok dva USB priključka omogućavaju brzo punjenje telefona. Standardna oprema ovog motocikla uključuje štitnike za ruke i crashbarove, pružajući dodatnu sigurnost.
 
Žičane felne i Tubeless gume osiguravaju udobnost tokom vožnje i omogućavaju vam da se s lakoćom nosite kako sa asfaltom tako i sa off-road terenom. Sa Bosch-ovim dvokanalnim ABS sistemom i disk kočnicama, G1-125 X pruža izvanrednu upravljivost i sigurnost u svakoj situaciji. Dodatno, senzori za temperaturu i pritisak u gumama omogućavaju vam praćenje vitalnih podataka direktno na ekranu.
 
Novi C 125 se ističe klasičnim kruzer dizajnom i dolazi u novim atraktivnim bojama. Pokreće ga novi agregat od 125cc s vodenim hlađenjem, pružajući snagu od 14,7KS - idealno za vozače s A1 dozvolom. Zahvaljujući velikom rezervoaru i niskoj potrošnji, ovaj motocikl nudi iznenađujuću autonomiju, oslobađajući vas brige oko ponovnog sipanja goriva.
 
c 125
 
Retro okrugli prednji far daje upečatljiv dizajn i zajedno sa svom signalizacijom napravljen je u LED tehnologiji. LCD ekran pruža sve potrebne informacije tokom vožnje, dok su dva USB priključka tu za brzo punjenje telefona. Niži položaj sedenja ovog modela odgovaraće vozačima različitih visina.
 
Opremljen je Bosch-ovim dvokanalnim ABS sistemom, koji Vam pruža sigurnost pri svakom kočenju i zajedno sa disk kočnicama čine ovaj motocikl izuzetno upravljivim i sigurnim. Poseduje senzor temperature i pritiska u gumama, podatak koji ćete pronaći na LCD ekranu.
 
Garancija na sve Zontes  modele je 3 godine ili 30.000km.
 
Kada su povoljnosi u pitanju Zontes je tokom sajma nudio primamljive uslove finansiranja. Kupci su imali mogućnost da uz učešće od 50% ostatak isplate beskamatno do 3 godina ili kod 125-ica da daju 1.490 evra učešća a 2.000 evra da podele i beskamatno kasnije isplate.
 
Ovi uslovi finansiranja će važiti i u narednom periodu za šta je najbolje da kontaktiraje uvoznika i detaljnije se raspitate.
 
Za sve dodatne informacije posetite sajt www.zontes.rs ili kontaktirajte firmu Autopromet Motors koja je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser brenda Zontes u Srbiji.
 
Vrata njihovog salona su Vam otvorena svakog dana od 8h do 18h i subotom od 8h do 14h  na adresi Autoput za Zagreb broj 5 u Beogradu, telefoni za dodatne informacije su 011 319 31 50 ili 060 500 24 13.
 
Takođe možete posetiti i njihov salon u Novom Sadu na adresi Temerinska 52 a kontakt telefon je 060 500 2462.
Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis