Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto

Kolona veličanstvenih spremna za start

Postavi na
08.03.2019.
Međunarodni salon automobila, najstariji i najreprezentativniji regionalni događaj u sektoru automobilske industrije, koji je prošle godine obeležio izvanredan jubilej, 80 godina postojanja, i Međunarodni sajam motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" predstaviće se posetiocima na Beogradskom sajmu tokom 10 sajamskih dana, od 22. do 31. marta 2019. godine. 
 
Pod motom "U retrovizoru", i ovogodišnje, 54. izdanje Salona automobila uistinu će biti najveći auto-moto događaj u tom trenutku u svetu. Kao jedan od samo 15 ovakvih automobilskih hepeninga u čitavom svetu u ovogodišnjem kalendaru OICA, krovne međunarodne organizacije proizvođača motornih vozila, beogradskom Salonu pripada izuzetno "atraktivno" mesto - između legendarnog, globalno harizmatičnog Ženevskog salona i onog u Seulu, jedne od prestonica svetske atomobilske industrije. 
 
Učešće na Salonu, u halama  1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i 5 Beogradskog sajma, obezbedilo je više od 400 direktnih i indirektnih izlagača iz tridesetak zemalja, a neće izostati nijedan od proizvođača, uvoznika, predstavnika ili distributera automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu.
 
Pred posetiocima će se naći kompletna ponuda svih vidova drumskog saobraćaja, autombilske i prateće industrije, lakih dostavnih vozila i garažno-servisne opreme, ali i ponuda banaka, lizing kompanija i osiguravajućih društava, koji će potencijalnim kupcima pomoći da svoje dileme u vezi sa izborom i kupovinom novog vozila ili neke od dodatnih usluga razreše na najbolji mogući način. Sastavni deo te ponude su nova tehnološka rešenja u oblasti alternativnih pogona, ekološkog usavršavanja ili dizajnerskih iskoraka, a proizvođači su se i u predsajamskom periodu potrudili da najave desetine takvih iznenađenja.  
 
Nije novost da se s najvećim nestrpljenjem i znatiželjom iščekuje najekskluzivniji deo ovog svetskog automobilskog hepeninga - premijere, pogotovo one iz premium i sportskog segmenta. I pogotovo s obzirom na činjenicu da se neposredno pred početak Beogradskog salona automobila završava onaj legendarni Ženevski, te da se i prve svetske postpremijere, po logici stvari, očekuju upravo na Beogradskom sajmu.
 
            Kolonu premijernih hiperekskluzivaca ove godine predvodi megamodel Rols-Rojs "kulinan", vodeći proizvođač superluksuznih automobila. Radi se o prvom SUV modelu ove kompanije, radne zapremine motora 6,75 litara, sa koji razvija 563 konjske snage. Iako je težak  više od 2,5 tonе, do "stotke" stigne za samo 5,2 sekunde. Maksimalna brzina mu je elektronski ograničena na 250 na sat, a, prema proizvođaču, prosečno troši 15 litara na 100 kilometara. Luksuzna unutrašnjost i najnovije tehnologije se podrazumevaju, a sve to realno, u zavisnosti od  dodatnih zahteva kupca, košta 400-500 hiljada evra. Rols-Rojs će biti izložen u hali 2A, kao specijalni gost Delta Motorsa.
 
            Dugačka je, ali ne i finalizovana (podsećamo na moguća iznenađenja iz Ženeve) lista premijera i noviteta koje su najavili ovdašnji uvoznici i distrubuteri - Mercedes-Benc, BMW, Britiš motors, Honda, Tojota... - i u premium i u domaćem džepu dostupnijim segmentima.  
 
Trinaesto izdanje Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme "Motopassion" će, pod sloganom "Vidimo puteve kojima još nismo prošli", predstaviti najbogatiju ponudu motocikala svih relevantnih svetskih brendova, uključujući takođe brojne premijere i nove modele kvadova, odnosno ATV vozila, skutera, električnih bicikala i opreme za vozila i vozače. Za razliku od prethodnih, ovogodišnji "Motopassion" smestiće se u hali 2 nivo C Beogradskog sajma.
 
Strateški partneri - Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije, Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i generalni sponzor kompanija DDOR Novi Sad - i ove godine su nezamenjivi i kompetentni saradnici u realizaciji ovih manifestacija.
 
            Verni posetioci ovih sajmova, zaljubljenici u automobile i motocikle, ali i onaj stručniji deo gostiju i javnosti, već zna da ih od 22. do 31. marta na Beogradskom sajmu očekuje i izuzetno širok spektar dodatnih informativnih, edukativno-obrazovnih, zabavnih, takmičarskih i nagradnih sadržaja, među kojima su izbori "automobila godine" u različitim kategorijama, "izbori za miss"... Jedan dan, "Family day", biće cenom ulaznica dodatno prilagođen čitavim porodicama sa decom.
 
            Radno vreme sajmova biće od 10 do 20 časova, a poslednjeg dana od 10 do 19 časova.

Pojedinačna ulaznica koštaće 400 dinara, grupna 300, grupna za za učenike i studente 200, a ulaznica za "Family Day" (za roditelje sa decom do 16 godina) 800 dinara. Parking u krugu sajma plaća se 150 dinara po satu.
 
sajam motora beograd
 
Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Presretači na motocklima krenuli u patrolu

Presretači na motocklima krenuli u patrolu

Motori presretači saobraćajne po... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Nedoumice oko poreza za motocikle

Nedoumice oko poreza za motocikle

Pojeftinjenje poreza za dvotočka... Detaljnije »

INFO - LOUIS MOTO OPREMA KONAČNO U BEOGRADU

INFO - LOUIS MOTO OPREMA KONAČNO U BEOGRADU

Konačno možete kupiti moto oprem... Detaljnije »

skuter centar

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Mrg moto shop

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo