Motoring
CF Moto Srbija
CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet
Motul - Mass Company

Električni skuteri i motocikli

01.11.2016.

Izgleda da nas na predstojećem EICMA sajmu u Milanu čeka novi električni motocikl, bar ako je verovati kompaniji Energica, koja je najavila svoj koncept za ovaj prestižni događaj. Detaljnije »

24.10.2016.

Iako električni motori i automobili prosto još uvek nisu zaživeli kod nas, mnogi sve više ističu njihovu korisnost i važnost koju će u budućnosti imati.  Detaljnije »

07.07.2016.

Ekipa STORM Eindhoven razvila je prvi električni motocikl na svetu prikladan za dugu vožnju, kojim namerava da pređe put oko sveta za 80 dana i time dokaže mogućnost održivog transporta. Detaljnije »

video
06.07.2016.

Ima onih koji vole i onih koji baš i ne vole Can-Am Spyder modele. Voleli ih ili mrzeli, naredni koncept će vam i te kako biti zanimljiv. Detaljnije »

19.06.2016.

Iz kompanije Harley-Davidson stižu izuzetno zanimljive vesti koje se tiču elektične budućnosti američkog proizvođača. Detaljnije »

11.04.2016.

Da li biste mogli da vozite mašinu koja spaja retro linije Vespa skutera i agilnost ’’Segway’’ vozila? Ako tražite takvo nešto, onda je pravo rešenje za vas najnovija kreacija kompanije Bel & Bel, Zero-Scooter. Detaljnije »

07.04.2016.

Kako stvari sada stoje, čini se da je KTM E-Speed konceptni električni skuter ponovo u planovima austrijskog proizvođača. Detaljnije »

video
02.04.2016.

Francisko Lopez, poznatiji po nadimku Čaleko, dobio je svoje mesto u Ginisovoj knizi rekorda i to zahvaljujući motociklu na struju. Detaljnije »

03.03.2016.

Električna strana moto industrije polako, ali sigurno pokazuje znake života i to iz projekata koje dolaze od nekih novih imena na tržištu. Detaljnije »

04.01.2016.

Prošlo je dosta vremena od predstavljanja Hondinog RC-E elektičnog superbajk koncepta, a od tada smo malo čuli o planovima japanske kompanije. Bar do sada, a vesti koje stižu su izuzetno zanimljive.   Detaljnije »

24.12.2015.

Kada je Harley-Davidson predstavio svoj LiveWire električni kruzer, to je definitivno bio znak da se stvari po tom pitanju menjaju u moto industriji. Detaljnije »

16.11.2015.

BMW Motorrad ima dugu tradiciju u pronalaženju novih načina i ideja kada je prevoz na dva točka u pitanju. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis