Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Električni skuteri i motocikli

video
24.01.2017.

Da ste proteklog vikenda posetili sajam motocikala u Veroni, sigurno bi naleteli na ovog lepotana na štandu kompanije Energica. Detaljnije »

video
07.01.2017.

Segment električnih motocikala je u petoj brzini, a sada imamo i novog igrača na tržištu. Detaljnije »

10.12.2016.

Ako preferirate električne performanse u odnosu na izgled, onda je ZEV LRC-X skuter prava stvar za vas. Model sada stiže u prodaju i to sa interesantnim specifikacijama. Detaljnije »

video
08.12.2016.

Električni motocikli su poznati po obrtnom momentu, pa se postavlja pitanje kako poboljšati nešto što je već dovoljno dobro. Detaljnije »

22.11.2016.

Ne znamo za vas, ali mnogi smatraju da bi električni motocikli trebalo da izgledaju posebnije i upečatljivije od onih koje pokreću tradicionalni motori s unutrašnjim sagorevanjem. Detaljnije »

01.11.2016.

Izgleda da nas na predstojećem EICMA sajmu u Milanu čeka novi električni motocikl, bar ako je verovati kompaniji Energica, koja je najavila svoj koncept za ovaj prestižni događaj. Detaljnije »

24.10.2016.

Iako električni motori i automobili prosto još uvek nisu zaživeli kod nas, mnogi sve više ističu njihovu korisnost i važnost koju će u budućnosti imati.  Detaljnije »

07.07.2016.

Ekipa STORM Eindhoven razvila je prvi električni motocikl na svetu prikladan za dugu vožnju, kojim namerava da pređe put oko sveta za 80 dana i time dokaže mogućnost održivog transporta. Detaljnije »

video
06.07.2016.

Ima onih koji vole i onih koji baš i ne vole Can-Am Spyder modele. Voleli ih ili mrzeli, naredni koncept će vam i te kako biti zanimljiv. Detaljnije »

19.06.2016.

Iz kompanije Harley-Davidson stižu izuzetno zanimljive vesti koje se tiču elektične budućnosti američkog proizvođača. Detaljnije »

11.04.2016.

Da li biste mogli da vozite mašinu koja spaja retro linije Vespa skutera i agilnost ’’Segway’’ vozila? Ako tražite takvo nešto, onda je pravo rešenje za vas najnovija kreacija kompanije Bel & Bel, Zero-Scooter. Detaljnije »

07.04.2016.

Kako stvari sada stoje, čini se da je KTM E-Speed konceptni električni skuter ponovo u planovima austrijskog proizvođača. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis