Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet
Motul - Mass Company

Električni skuteri i motocikli

10.07.2017.

BMW Motorrad želi da ubedi što više ljudi da pređu na dva točka kao sredstvo ličnog prevoza, pogotovo u zagušenim gradovima, gde su vožnja automobilom ili javni prevoz prava noćna mora. Detaljnije »

06.07.2017.

U februaru ove godine, Honda i kompanija Hitachi su najavili stvaranje zajedničkog projekta koji bi za cilj imao stvaranje električnih modela. Detaljnije »

06.07.2017.

Poslednju deceniju smo konstantno na ivici revolucije kada se radi o električnim motociklima, ali do nje nikako da dođe. Ipak, to ne znači da su proizvođači motocikala okrenuli leđa ovoj tehnologiji. Detaljnije »

video
20.06.2017.

Jedan od najvećih problema električnih motocikala u danima kada su počeli izalazak na tržište je preterani trud oko dizajna. Detaljnije »

10.06.2017.

Govoreći na godišnjoj konferenciji za medije, predsednik i izvršni direktor Honde, Takahiro Hačigo je izjavio da će japanski brend predstaviti električni skuter 2018. godine. Detaljnije »

06.05.2017.

Prema dostupnim informacijama, KTM trenutno radi na električnoj verziji svog popularnog modela Duke. Detaljnije »

27.03.2017.

Da li ste se ikada zapitali kako bi izgledao motocikl kog bi pravio proizvođač sportskih automobila? Jeli vas ikada kompako kako bi izgledalo da se Ferrari, McLaren, Lamborgini i drugi umešaju u industriju dvotočkaša? Detaljnije »

video
10.03.2017.

Studenti Internacionalne škole dizajna u Francuskoj napravili su CGI video, na kojem su predstavili svoj koncept. Detaljnije »

26.01.2017.

Jedna od glavnih zvezda predstojećeg One Moto sajmu u Portlandu biće kompanija Alta Motors, proizvođač elektičnih motocikal, koja će predstaviti svoj street-tracker koncept. Detaljnije »

video
24.01.2017.

Da ste proteklog vikenda posetili sajam motocikala u Veroni, sigurno bi naleteli na ovog lepotana na štandu kompanije Energica. Detaljnije »

video
07.01.2017.

Segment električnih motocikala je u petoj brzini, a sada imamo i novog igrača na tržištu. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis