Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

Miloš Milovanović u Suzuki Internacional Timu

Postavi na
30.11.2008.
U Subotu 29. novembra u prostorijama kompanije Euro Sumar-Suzuki održana je konferencija za štampu povodom saradnje kompanije Euro Sumara i Mass Racing Team-a, kao i povodom dolaska takmičara Meklau Andreasa kao predstavnika Suzuki Internacional Tima i ponude za članstvo Milošu Milovanoviću.

U prijantoj atmosferi izložbenog salona kompanije Euro Sumar – Suzuki još prijatniji je bio povod održavanja zajedničke konferencije za štampu koji se odnosio na podršku koju ta kompanija pruža takmičaru Milošu Milovanoviću za 2009. godinu:

Kako sam od osnivanja Mass Racing Team-a 2003. godine prepoznao u ovom timu i Milošu Milovanoviću ozbiljan, profesionalan i isključivo sportski pristup bavljenju motociklističim trkama, rešio sam da svojom podrškom pomognem razvoj jednog mladog i talentovanog sportiste. Veoma sam zadovoljan našom saradnjom a naročito rezultatima koje postiže Miloš. Podrška Euro Sumara Milošu Milovnaoviću za 2009. je u vidu novog motocikla Suzuki K9 koji će voziti na međunarodnim takmičenjima koja su planirana u njegovom takmičarskom programu za narednu sezonu – rekao je gospodin Dušan Đurašević vlasnik Euro Sumar Suzuki.

Ova podrška je veoma značajna za nas obzirom da je novi motocikl bio neophodan. Motocikle marke Suzuki vozim već dosta dugo. U obe klase koje sam vozio ove godine, Superbike i Superstock 1000, vozio sam Suzuki motocikle i veoma sam zadovoljan što ću u novoj sezoni voziti bas model K9, rekao je Miloš Milovanović

Pored Miloša Milovanovića u žiži interesovanja prisutnih prijatelja i novinara bio je naravno i Andreas Meklau takmičar iz Austrije. Meklau je u 2008. Šampion Alpe Adria Šampionata u klasama Superbike i Superstock 1000, treći u nemačkom IDM Šampionatu, iza sebe ima 146 učešća na svetskom Superbike-u, AMA Šampionatu, nosilac brojnih šampionskih i vicešampionaskih titula, jednom rečju takmičar svetskog i evropskog ranga. Andreas Meklau je u Beograd došao ovom prilikom kao predstavnik Suzuki Internacional Tima čiji je član, kako bi zvanično izneo ponudu Milošu Milovanoviću za članstvo u tom timu.

Primetio sam Milošev talenat i smatrao sam da je on neko kome vredi pružiti svu moguću podršku. Izuzetni rezultati koje je ostvario ove godine potvrdili su da nisam pogrešio. Mi u Suzuki Internacional Timu bi bili veoma zadovoljni kada bi nam se Miloš pridružio. Članstvo u ovom timu bi mu otvorilo mnoge mogućnosti što se tiče svetske i evropske scene. Mogu slobodno reći da Miloša vidim kao svog naslednika u smislu mogućnosti osvajanja šampionskih titula i kotiranja među najbolje vozače moto trka. U svakom slučaju moj tim i ja nastavljamo da pružamo podršku, a ja konkretno znanje i iskustvo u ovom veoma zahtevnom sportu - rekao je Andras Meklau.

Mass Racing Team je malo je reći zadovoljan što ima takmičara kakav je Milovanović. Što se tiče planova za 2009. i članstva u Suzuki Internacional Timu, članstvo u tom timu podrazumeva participaciju troškova od strane takmičara. Mass Company je obezbedio sredstva za učešće na Alpe Adria i IOEM Austrijsko Šampionatu. Učešće na IDM Šampionatu i u vezi s tim članstvo u Suzuki Internacional Timu, podrazumeva uključivanje još nekih kompanija koje bi pruzile podršku za ovako ozbiljan Šampionat. Nadamo se da će mnogi slediti primer Mass Company i gospodina Đuraševića ispred Euro Sumara koji su prepoznali talenat Miloša Milovanovića koji se sada već uvrstio među najbolje vozače Centralne Evrope. Uspeh Miloša Milovanovića je evidentan i želimo dalje i nadamo se da nam ovaj finansijski momenat neće stati na put- kaže Isak Jovanović vlasnik Mass Company i osnivač Mass Racing Team-a.
Miloš Milovanović u Suzuki Internacional Timu Miloš Milovanović u Suzuki Internacional Timu


Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis