Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet
Motul - Mass Company

Zanimljivosti

31.05.2008.

Italijanski Ducati je nastavio svoju saradnju sa švedsko-japanskim telekomunikacionim gigantom Sony Ericsson-om i u kooperaciji sa italijanskim operaterom mobilne telefonije TIM-om izdao specijalnu verziju SonyEricsson Z770 mobilnog telefona... Detaljnije »

07.04.2008.

Travis Pastrana, moto kros šampion, višestruki osvajač zlatnih medalja na X-games takmičenjima i reli vozač ponovo pokušava da nadmaši sebe... Detaljnije »

12.12.2007.

Poznati nemački dizajner i proizvođač custom motocikala Marcus Walz je za ovogodišnjeg šampiona Formule 1, Kimi Raikkonena napravio unikatni motocikl nazvan Iceman 2. Na ovom Harley-Davidsonu dominiraju 2 boje crna i poznata crvena boja Ferrarija. Treba napomenuti da mu Walz namerno nije ugrađivao visoku tehnologiju, nego se bazirao na osnovnim stvarima i izgledu. Detaljnije »

19.01.2007.

Vlasnici motocikala proizvedenih 2006 prijavili su manje problema na svojim motociklima u odnosu na 2005 godinu. Podaci su dobijeni na temelju nezavisnih istraživanja koja se sprovode već devet godinu za redom. Pored kvarova u razmatranje su uzeti ostali faktori kao što je prodaja odnosno distributeri, iskustva vezana za servis motocikala, vožnja i upravljivost kao i izgled i performanse motocikala... Detaljnije »

04.12.2006.

Buellov profesionalni extreme vozač Craig Jones, vlasnik dva svetska rekorda u vožnji na prednjem točku (stoppie), prošle nedelje je bio zauzet obaranjem novog rekorda... Detaljnije »

01.09.2006.

MV Agusta F4-1000R zabelezila je novi brzinski svetski rekord medju serijskim motociklima zapremine 1 litar. Na cuvenom Bonneville National Speedweek-u, Agusta je zabelezila brzinu u jednom pravcu od neverovatnih 302.116 km/h (187.726 mph)... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis