Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet
Motul - Mass Company

Zanimljivosti

29.12.2011.

Brojni izumi velikog Nikole Tesle nikada neće postati dostupni javnosti. Samo s onima koje trenutno svi koristimo zadužio je čovečanstvo, a šta bi tek bilo da su sve njegove zamisli dostupne svakom čoveku. Detaljnije »

28.12.2011.

Proizvođači motocikala danas muku muče kako svoje motocikle učiniti još laganijim. I dok njihovi inženjeri razbijaju glavu kako olakšati svaku pojedinu komponentu ne bi li novi motocikl bio još efikasniji Pakistanci su smislili jednostavnu metodu.   Detaljnije »

video
21.12.2011.

Mnogi nisu ovaj motocikl dočekali s oduševljenjem, baš kao ni Porscheovu limuzinu, ali ipak ovaj dvotočkaš kao i ekvivalent iz Stuttgarta obara sve rekorde prodaje branda iz Borgo Panigalea. Detaljnije »

video
19.12.2011.

Britanski Auto Express je na poznatoj stazi Cadwell Park uporedio novi BMW M5 i njegovog pandana iz radionice BMW Motorrada, model S 1000 RR. Detaljnije »

video
15.12.2011.

Nema tog Amerikanca koji živi u blizini Mulholland koji ne ode tamo  da provoza svog ljubimaca na dva ili četiri točka. Detaljnije »

14.12.2011.

Dva japanska giganta proizvođač motocikala i automobila Suzuki i Panasonic, najpoznatiji po elektronskim komponentama, udružili su snage sa ciljem da naprave pristupačnu i efikasnu pogonsku jedinicu za jeftini urbani dvotočkaš. Detaljnije »

video
10.12.2011.

Već sama pomisao na to da represiju nad prestupnicima na dva točka vršite silom, a ne radarima i uobičajenim policijskim metodama prevencije izaziva nevericu. Detaljnije »

08.12.2011.

Ako ste strastveni fan’’Ratova zvezd’a’ i još pri tome bajker, onda je ovo jedan od srećnijih dana u vašem životu. 
Detaljnije »

video
26.11.2011.

“Spretan kao mačka” epitet je kojim bismo mogli opisati vozača motocikla iz indijskog Bangalorea.  Detaljnije »

25.11.2011.

U Vijetnamu policija primenjuje zanimljive metode za hvatanje vozača koji ne poštuju ograničenje brzine. Detaljnije »

27.09.2011.

Airoh je prema narudžbini Onda Solare tima, isporučio model JT Italy za najpoznatiju trku solarnih automobila na svetu - World Solar Challenge  2011. Detaljnije »

22.09.2011.

Automobili prekriveni Swarovski kristalima nisu neka novost, jer smo do sada imali prilike da vidimo čak i blještavu kabriolet verziju Smarta, a pre toga čak i Kymco skuter posut kristalima ovog ekskluzivnog brenda. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis