Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Zanimljivosti

video
12.01.2012.

Ako ste mislili kako je ovo još jedan od onih testova u kojima suprotstavljene strane voze ljudi koji na taj način zarađuju svoj hleb onda ste se prevarili. Detaljnije »

video
09.01.2012.

Malo je onih koji do sada nisu čuli za Ghost Ridera. Tu svakako ne mislimo na film u kojem glavnu ulogu tumači Nikolas Kejdž već na neimenovanog odmetnika koji svojim motociklom izluđuje švedsku policiju. Detaljnije »

05.01.2012.

Nakon što su pomoću kompijuterskog renderinga pretočili novu Superbike mašinu Panigale 1199 u fotografije visoke rezolucije bolonjezi su se odlučili da isto ponove i sa agregatom uz dodatak animacije njegovog delimičnog sklapanja. Detaljnije »

video
05.01.2012.

Oduzimanje prednosti, izletavanje pred motocikl, guranje iz saobraćajne trake i čitav niz drugih opasnih manevara vozača motocikla konstantno drži u opasnosti, a jedino sredstvo kojim se on u tom trenutku može odbraniti je sirena na njegovom motociklu. Detaljnije »

29.12.2011.

Brojni izumi velikog Nikole Tesle nikada neće postati dostupni javnosti. Samo s onima koje trenutno svi koristimo zadužio je čovečanstvo, a šta bi tek bilo da su sve njegove zamisli dostupne svakom čoveku. Detaljnije »

28.12.2011.

Proizvođači motocikala danas muku muče kako svoje motocikle učiniti još laganijim. I dok njihovi inženjeri razbijaju glavu kako olakšati svaku pojedinu komponentu ne bi li novi motocikl bio još efikasniji Pakistanci su smislili jednostavnu metodu.   Detaljnije »

video
21.12.2011.

Mnogi nisu ovaj motocikl dočekali s oduševljenjem, baš kao ni Porscheovu limuzinu, ali ipak ovaj dvotočkaš kao i ekvivalent iz Stuttgarta obara sve rekorde prodaje branda iz Borgo Panigalea. Detaljnije »

video
19.12.2011.

Britanski Auto Express je na poznatoj stazi Cadwell Park uporedio novi BMW M5 i njegovog pandana iz radionice BMW Motorrada, model S 1000 RR. Detaljnije »

video
15.12.2011.

Nema tog Amerikanca koji živi u blizini Mulholland koji ne ode tamo  da provoza svog ljubimaca na dva ili četiri točka. Detaljnije »

14.12.2011.

Dva japanska giganta proizvođač motocikala i automobila Suzuki i Panasonic, najpoznatiji po elektronskim komponentama, udružili su snage sa ciljem da naprave pristupačnu i efikasnu pogonsku jedinicu za jeftini urbani dvotočkaš. Detaljnije »

video
10.12.2011.

Već sama pomisao na to da represiju nad prestupnicima na dva točka vršite silom, a ne radarima i uobičajenim policijskim metodama prevencije izaziva nevericu. Detaljnije »

08.12.2011.

Ako ste strastveni fan’’Ratova zvezd’a’ i još pri tome bajker, onda je ovo jedan od srećnijih dana u vašem životu. 
Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis