Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto
Motul - Mass Company

Moto vesti

22.02.2008.

Oni sa veštom rukom i umetničkim darom to mogu probati da učine sami ali za postizanje pravog efekta koji podrazumeva divljenje kako običnih prolaznika tako i zaljubljenika za motocikle moraće prilično da se potrude, i upropaste, velike količine farbe... Detaljnije »

20.02.2008.

Na zvaničnom testu na pisti Herez u Španiji mladi Australijanac je u zvaničnoj test sesiji osvojio novi BMW Z4 kao nagradu za najbrže postavljeno vreme. Test je obeležilo veoma promenjivo vreme tako da je u nedelju, na dan kvalifiacija koje su se merile radi osvajanja BMW nagrade, asfalt bio veoma mokar... Detaljnije »

17.02.2008.

Nakon predstavljanja na Milanskom moto sajmu krajem prošle godine i standardne Ducati crvene boje potencijalni kupci malog monstera su dobili na raspolaganju izbor još dve boje po neporomenjenoj ceni... Detaljnije »

14.02.2008.

Pireli je još jednom svo znanje stečeno u najjačim moto šampionatim pretočio u odličan pneumatik vrhunskih performansi za supersportske motocikle. Pneumatici su dizajnirani uz pomoć najnovijih tehnologija... Detaljnije »

11.02.2008.

Suzki je lansirao dve varijante modela GSX-R1000: GSX-R1000 Akrapovič i GSX-R1000 Ultimat Edition. Ultimat Edišn je namenjen onim vozačima koji više vremena provode na pisti tako da su komponente pretrpele izmene u skladu sa tim. Postavljen je Jošimura izduvni sistem, Špigler kočnice dok su mnogi čelični zavrtnjevi zamenjeni titanijumskim. Plastična oplata ustupila mesto onoj izrađenoj od ugljeničnih vlakana a kao serijski dolaze vrhunski Pireli Dijablo superkorsa pneumatici... Detaljnije »

09.02.2008.

Sa promenom tima bilo je očekivano i predvidljivo da će se i zvanični sajt MotoGP vozača Marka Melandrija promeniti. Novi sajt je zadržao prepoznatljivi dizajn predhodnog sajta a glavne promene su u novim bojama... Detaljnije »

07.02.2008.

Ovaj predivni Trijumf je delo italijanske firme Petinari, specijalizovane za preradu ovih britanskih mašina. Dizajner ovog predivnog primerka je Enriko Petinari, osnivač kompanije, ali su mu u dizajnu i sastavljanju pomagali otac Domeniko i mlađi brat Čarli... Detaljnije »

06.02.2008.

U novom broju Moto magazina čitajte intervju sa Miodragom Minićem, generalnim sekretarom AMSS i najavama o izgradnji autodroma u Srbiji. Uredništvo foruma sajta www.mototim.com nam daje nekoliko osnovnih saveta kako da se ponašamo u slučaju da budemo svedoci saobraćajne nesreće u kojoj je stradao motociklista... Detaljnije »

05.02.2008.

Nemački MZ je ponudio restilizovane modele svojix SM i SX modela. U pitanju su i dalje standardne 125ccm vazdušno hlađene mašine ali sa veoma upadljivim dizajnom... Detaljnije »

04.02.2008.

U pitanju je Neander, delo Nemačkih stručnjaka iz kompanije Nander Motorcycles, kruzer impozantnih gabarita i sa revolucionarnim dizel agregatom koji ga pogoni... Detaljnije »

01.02.2008.

Honda je na devetoj Auto-moto izložbi u Nju Delhiju predstavila CBF 150 rejsing. Motocikl koji je, za sada, predviđen samo za tržište dalekog istoka odnosno Indije, Malezije... Detaljnije »

25.01.2008.

Poduzeće MOTO OPREMA d.o.o. Eksluzivni zastupnik i distributer nekoliko svetski poznatih brendova moto opreme (CLOVER, R&G Racing, HEL Performance i KBC Helmets ) kao ovlašceni zastupnik za Srbiju traži distributere za kacige KBC... Detaljnije »

moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Mrg moto shop

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo

Auto Moto Berza