Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Strane vesti

04.04.2008.

MV Agusta i Francuski proizvođač automobila Citroen su u Riminiju predstavili Citroen C2 1587 Brutale. Auto namenjen da skrene pažnju javnosi na motocikle MV Aguste... Detaljnije »

17.03.2008.

Drugu godinu za redom žiri sastavljen od čitalaca dvanaest evropskih moto magazina proglasio je Apriliu RS125 najboljim motociklom u takmičenju ’Bike of the year’. RS125 Je za sobom ubedljivo ostavio sve konirente uključujući tu i Cagivu Mito i Yamahu ZYF-R125... Detaljnije »

01.03.2008.

Tendencija sve većih zabrana reklamiranja raznoraznih proizvoda u Evropi, duvan i alkohol, tera većinu svetskih šampionata da traže druge lokacije radi veće propagandne pokrivenosti a ni motoGP ne podleže pod izuzetak... Detaljnije »

20.02.2008.

Na zvaničnom testu na pisti Herez u Španiji mladi Australijanac je u zvaničnoj test sesiji osvojio novi BMW Z4 kao nagradu za najbrže postavljeno vreme. Test je obeležilo veoma promenjivo vreme tako da je u nedelju, na dan kvalifiacija koje su se merile radi osvajanja BMW nagrade, asfalt bio veoma mokar... Detaljnije »

09.02.2008.

Sa promenom tima bilo je očekivano i predvidljivo da će se i zvanični sajt MotoGP vozača Marka Melandrija promeniti. Novi sajt je zadržao prepoznatljivi dizajn predhodnog sajta a glavne promene su u novim bojama... Detaljnije »

18.01.2008.

Danas se u Padovi, po deseti jubilarni put, otvara sajam motocikala u potpunosti posvecen bajkerima koji će trajati do nedelje. Na ovom sajmu neće biti prikazano pregršt noviteteta, kao na npr. Eicma-u, ali će zato biti zastupljeni skoro svi proizvođači motocikala i opreme... Detaljnije »

06.01.2008.

Nakon pretnji koje su primili organizatori ovog prestižnog takmičenja u kojima se preti kako organizatorima tako i samim takmičarima donesena je odluka da se ovogodišnji dakar ne održi. Ova nemila odluka je donešna u najgore moguće vreme, u trenutku kada su svi takmičari bili u Lisabonu, na startu relija, i to samo jedan dan pre zvaničnog početka... Detaljnije »

09.12.2007.

Evropska divizija Kawasakija je objavila da su dostiglia pa čak i prestigli cilj koji im je bio krajem prošle godine a to je bio da prodaju 100 000 motocikala. Ovaj cilj je postignut zahvaljujući veoma uspešnim modelima Er-6n, Verszis i povratku ZX-10R tj. Nindže na puteve stare slave... Detaljnije »

07.12.2007.

Najveći tajvanski proizvođač motocikala je objavio da je otpočeo saradnju sa nemačkim gigantom BMW-om. Saradnja će se ogledati u izradi agregata za BMW-ov enduro model G450X. U pitanju je tečno hlađeni monocilindar zapremine 450ccm koji razvija oko 50ks a pri tome u potpunosti ispunjava Euro3 standarde emisije izduvnih gasova... Detaljnije »

05.12.2007.

Kako se priča Suzuki bi u skorije vreme trebao da započne izgradnju fabrike, čiji će vlasnik bita sa oko 40%, u Kini. U ovaj posao ulazi zajedno sa kineskom kompanijom Changzhu Haojue ne bi la zadovoljili sve veće zahteve za motociklima na tržištu Kine i Indije... Detaljnije »

19.10.2007.

Nakon uspeha koji Triumph beleži u supersport klasi sa svojim modelom Daytona 675 javile su se glasine da dva italijanska proizvođača, Beneli i MV Agusta, žele da se takođe oprobaju u ovom segmentu. Triumph je sa svojim modelom Daytona 675 udario pravo u srce teritorije kojom dominiraju japanske četvorocilindarske mašine zapremine do 600ccm... Detaljnije »

09.10.2007.

Moto scena je izgubila još jednog velikana, u saobraćajnoj nesreći u gradu Kavasaki u Japanu poginuo je Norik Abe. Po policijskom izveštaju poginuo je naletevši svojim skuterom na kamion koji je vršio nepropisno polukružno skretanje... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis