Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto
Motul - Mass Company

Strane vesti

14.06.2008.

Honda je obelodanila da već nekoliko godina razvija ABS (sistem protiv blokiranja točkova) koji bi se efikasno mogao primeniti i na superbike i supersport mašinama... Detaljnije »

12.06.2008.

Jedan od najstarijih proizvođača motocikala na svetu, Nemački MZ će trajno obustaviti proizvodnju do kraja godine... Detaljnije »

29.05.2008.

Hendrik von Kuenheim generalni direktor motociklističke divizije BMW-a izabran je za novog generalnog perdsednika Internacionalnog udruženja proizvođača motocikala (IMMA)... Detaljnije »

15.05.2008.

MV Agusta Brutale 1078RR je osvoio prestižnu nagradu najboljeg motocikla godine 2008. po izboru čitalaca italijanskog nedeljnika Motociclismo... Detaljnije »

11.05.2008.

Najpoznatiji italijanski motociklistički nedeljnik ’Motociclismo’ održao je svoj godišnji izbor za motocikl godine u 12 kategorija. U kategoriji sportskih motocikla desilo se nešto neočekivano, Ducati je osvoji prva tri mesta! Detaljnije »

29.04.2008.

Nakon više godina ne razvijanja novih modela uzrokovanim konstantnim gubicima, kao i zaustavljanju razvoja Superbike programa MV agusta će ove godine najverovatnije morati da se proda nekome... Detaljnije »

23.04.2008.

U nedavnom intervijuu datom Nemačkom magazinu Stem predsednik WV-a Ferdinand Piech je izjavio da je još uvek zainteresovan za kupovinu nekog prizvođača motocikala... Detaljnije »

04.04.2008.

MV Agusta i Francuski proizvođač automobila Citroen su u Riminiju predstavili Citroen C2 1587 Brutale. Auto namenjen da skrene pažnju javnosi na motocikle MV Aguste... Detaljnije »

17.03.2008.

Drugu godinu za redom žiri sastavljen od čitalaca dvanaest evropskih moto magazina proglasio je Apriliu RS125 najboljim motociklom u takmičenju ’Bike of the year’. RS125 Je za sobom ubedljivo ostavio sve konirente uključujući tu i Cagivu Mito i Yamahu ZYF-R125... Detaljnije »

01.03.2008.

Tendencija sve većih zabrana reklamiranja raznoraznih proizvoda u Evropi, duvan i alkohol, tera većinu svetskih šampionata da traže druge lokacije radi veće propagandne pokrivenosti a ni motoGP ne podleže pod izuzetak... Detaljnije »

20.02.2008.

Na zvaničnom testu na pisti Herez u Španiji mladi Australijanac je u zvaničnoj test sesiji osvojio novi BMW Z4 kao nagradu za najbrže postavljeno vreme. Test je obeležilo veoma promenjivo vreme tako da je u nedelju, na dan kvalifiacija koje su se merile radi osvajanja BMW nagrade, asfalt bio veoma mokar... Detaljnije »

09.02.2008.

Sa promenom tima bilo je očekivano i predvidljivo da će se i zvanični sajt MotoGP vozača Marka Melandrija promeniti. Novi sajt je zadržao prepoznatljivi dizajn predhodnog sajta a glavne promene su u novim bojama... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

segway powersports

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo