Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Xmoto
Motul - Mass Company

Strane vesti

09.08.2012.

Opozivi motocikla nisu retkost i s tim se često susreću i najveći moto brandovi. Poslednji u nizu opoziva u svetu motocikala, vezan je za brand iz Akašija i njegove turere GTR 1400 i GTR 1400 ABS koji se sa tržišta povlače zbog problema sa zadnjom kočnicom. Detaljnije »

26.07.2012.

Čini se kako se moto industrija oporavlja. Nakon što su BMW i Ducati objavili podatke o odličnim prodajnim rezultatima ostvarenim u prvom kvartalu ove godine sa sličnim dobrim vestima u javnost je izašao i KTM koji je u prvoj polovini godine prodao čak 36% više motocikala nego u istom razdoblju prošle godine. Detaljnije »

20.07.2012.

Prema informacijama koje stižu iz Nemačke, kompanija Audi, koja je nedavno postala vlasnik italijanskog Ducatija, trenutno radi na sopstvenom dvotočkašu, a za sada se spekuliše da li će to biti moped ili pravi motocikl. Detaljnije »

20.07.2012.

Ovog proleća Denijel Kreg za potrebe snimanja novog nastavka o Džejmsu Bondu turskim kulturnim i privrednim središtem je divljao na motociklu. Nije to bila samo jurnjava po ulicama Istanbula, već su se Bond i glavni negativac Patris ganjali i po lokalnim krovovima. Detaljnije »

13.07.2012.

Ovo je ono što osiguravajuće kuće mogu nazvati veoma skupom noćnom morom.  Detaljnije »

08.07.2012.

U aprilu je kao bomba odjeknula vest da je nemački proizvođač automobila Audi kupio čuvenu italijansku kompaniju Ducati, za iznos u visini oko 860 miliona evra. Detaljnije »

19.06.2012.

Ikona među dvotočkašima koje se svi prvo sete kada spomenemo skutere nije samo prevozno sredstvo već i način života. To sigurno dokazuju brojni fanovi Vespe koji ne mogu zamisliti život bez nje.  Detaljnije »

13.06.2012.

Tokom šeste runde World Superbike šampionata, koja se vozi ovog vikenda na stazi Mizano Adrijatiko, Marko Melandri će po prvi put nositi Nolan X-Lite kacigu novog dizajna. Detaljnije »

08.06.2012.

Kompanija Arai ostala je bez 17 unikatnih kaciga iz svoje privatne kolekcije, koje su do sada uglavnom izlagane na važnim međunarodnim događajima. Ovo nije prvi put da je Arai imao posla sa lopovima, jer je u krađi 2009, kompanija ostala bez 5 kaciga. Detaljnije »

04.06.2012.

Suzukijev superbajk GSX-R1000 najnoviji je motocikl na spisku opoziva za ovu godinu. Detaljnije »

24.05.2012.

Nakon patenta za pojaseve i vazdušni jastuk za motocikle, kao i hibridni pogonski sklop za buduću generaciju modela CBR600RR, Honda je sada predala dokumenta za patent koji bi trebalo da štiti pravo na sistem koji ispravlja položaj motocikla u vožnji. Detaljnije »

23.04.2012.

Motul kao jedna od vodećih evropskih kompanija na polju maziva za motore sa ponosom objavljuje da je zaključila trogodišnji Ugovor o saradnji sa vodećom federacijom u moto industriji FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme). Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

segway powersports

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo