Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

ctc

Kompp batajnica

vespa skupovi srbija

Xmoto
Motul - Mass Company

Strane vesti

21.04.2010.

Pre dve godine BMW je organizovao prvi GS trofej u Tunisu na kome su učestvovale vozačke reprezentacije Nemačke, Italije, Španije, Japana i SAD-a svi vozeći BMW GS mašine. I ove godine će se isto takmičenje održati ali će biti obeleženo proslavom tridesetogodišnjice modela GS. Detaljnije »

13.04.2010.

Tajvanski proizvođač motocikala odlučio je da za sezonu 2010. osveži svoj veoma uspešni model People S i to novom biserno belom bojom, koja je u poslednje vreme veoma popularna u moto industriji. Detaljnije »

23.03.2010.

U duhu proleća i osmomartovskih pranznika Piaggio je odlučio da napravi specijalno izdanje modela Liberty namenjenog pre svega damama ali i onima koji se tako osećaju. Detaljnije »

25.02.2010.

Suzuki je svoju naked mašinu koja je od samog prikazivanja podelila publiku u 2010. godini rešio da počasti novim bojama koje kupci mogu birati. Detaljnije »

24.02.2010.

Nakon što se na testovima Dovizioso pojavljivao sa blanko kacigom, tj. kacigom na kojoj nije bila vidljiva oznaka proizvođača najzad je razrešena misterija za kog proizvođača se odlučio Italijan. Detaljnije »

18.02.2010.

Sa Ducatijeve proizvodne trake sišao je prvi primerak serijske Multistrade 1200. Po tradiciji Ducatija prvi serijski primerak ispraćen je Slavljem. Ducatijevi čelnici Claudio Domenci, Gabriele Del Torchi i Silvan Fini su mu poželeli mnogo pređenih kilometara i dobre puteve. Detaljnije »

02.02.2010.

Bivši Volkswagenov dizajner Nils Poschwatta objavio je skicu nezvaničnog projekta na kojem je navodno radio nemački proizvođač automobila. Radi se o skici modela sa kojijm bi Volkswagen trebao da uđe svet motocikala. Detaljnije »

29.01.2010.

Jackie Chan, Poznati filmski glumac, postao je distributer Brammovih elektro motocikala u Aziji. Njegov JCAM zastupnik je Sagweya za Kinu, Macao, Maleziju, Singapur, Hong Kong, Južnu Koreju, Vijetnam i Filipine, pa se pretpostavlja da će na ta područja postepeno uvoditi i brend Brammo. Detaljnije »

20.01.2010.

Peugeot je najavio blagi redizajn zaštitnog znaka kako bi se oznaka na skuterima razlikovala od one koju nose njihovi četvorotočkaši. Detaljnije »

12.01.2010.

Tradicionalna, kako je Ducati naziva, skijaška press konferencija održava se i ove godine u poznatom zimskom centru Madonna di Campiglio. Detaljnije »

29.12.2009.

U cilju proslave dvadesetpetogodišnjice postojanja GSX-R modela Suzuki će u februaru izbaciti ograničenu seriju od hiljadu primeraka modela GSX-R1000. Detaljnije »

24.12.2009.

Dosada smo viđali svakakve prerade Vespinih skutera. Od starih Vespi su izrađivane stone lampe, kancelarijski namještaj, da bi sada popularni skuter postao i nesvakidašnji skuter sa četiri sedišta. Detaljnije »

moto bike

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

Motomania

MRG kula

Pilot sport

moto servis beograd

Shone sport

Radio stanice uzivo