Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet

Metzeler proglašen za najbolji brend guma na prestižnom izboru

Postavi na
08.04.2024.

Metzeler je ponovo potvrđen kao najcenjeniji brend od strane čitalaca koji su učestvovali u godišnjem istraživanju koje promoviše nemački magazin Motorrad. Prestižna nemačka publikacija je Metzeler proglasila najboljim brendom u kategoriji pneumatika.
 
Tokom zvanične ceremonije dodele nagrada koja je održana u Štutgartu, Mihael Miler, direktor prodaje i marketinga DACH i Beneluksa, i Salvatore Penizi, direktor odeljenja za testiranje i tehničke odnose predstavljali su Metzelera i primili nagradu od Markusa Šarda, direktora prodaje kompanije Motorrad za Motor Presse Stuttgart.

Ovo nije prvi put da je Metzeler osvojio ovu prestižnu nagradu. Nakon uspeha 2006, 2008, 2009, 2013, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021. i 2022. godine, Metzeler je ove godine, po trinaesti put proglašen za najbolji brend pneumatika.
 
Čitaoci prestižnog nemačkog časopisa zamoljeni su da navedu koju marku guma za motocikle preferiraju, ostavljajući biračima slobodu da izraze jednu ili više preferencija: Metzeler je pobedio sa 62,3% od ukupno 49.707 čitalaca koji su glasali.


 
Anketu koju organizuje Motorrad svake godine sa nestrpljenjem iščekuju ne samo motociklisti već i profesionalci koji mogu da dobiju važan pokazatelj stvarne cene svojih proizvoda od strane potrošača koji ih svakodnevno testiraju na putu.
 

Doslednost kojom je Metzeler uspeo da osvoji ovu prestižnu nagradu je demonstracija poštovanja koje brend uživa među motociklistima. To je takođe potvrda odličnog i kontinuiranog istraživanja i razvoja koji se sprovode, stvarajući gume koje su nagrađivane kao najbolji proizvodi u svojim kategorijama.
 
Pored nagrade za najbolju marku guma, jasan dokaz izuzetnog kvaliteta i performansi širokog portfelja proizvoda brenda Metzeler, kojem je nedavno dodat i novi ROADTEC 02, su pobede u uporednim testovima koje promovišu većina važni časopisi za motocikle. Tu se našao i Metzeler SPORTEC M9 RR u supersport, koji se odlično pokazao na testu Motorrada i PS magazina.


 
SPORTEC M9 RR je nekoliko puta pokazao svoje odlične performanse i, četiri godine nakon svog lansiranja, još jednom se pokazao kao referenca među sportskim gumama sa dvostrukim uspehom na testu koji su objavili Motorrad (broj 7-2024) i PS (izdanje 4 -2024). U oba poređenja, testirana su četiri modela guma montiranih na BMW S 1000R i, iako su kriterijumi testiranja i njihova težina bili različiti za dva magazina, rezultat se nije promenio: SPORTEC M9 RR je proglašen za pobednika.

Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis