Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

moto delovi i oprema pontis

Blokada Sueckog kanala utiče i na moto industriju

30.03.2021.

Strane vesti

Nakon što se prošle sedmice nasukao na obalu Sueckog kanala, brod Ever Given svakog dana zadžava protok robe u vrednosti od preko 8 milijardi evra, a deo toga čine i motocikli i rezervni delovi. Detaljnije »

KOMENTAR: Sva polja oznacena zvezdicom * su obavezna!        
  *Ime:
  *Mail:
  *Tekst:
(max 400 karaktera)
0/400 karaktera

     
     
Motul - Mass Company

Strane vesti

18.05.2021.
Kao jedan od najuspešnijih i najiskusnijih vozača današnjice, Andrea Doviciozo i te kako zna par stvari o razvoju motocikala. Detaljnije »

17.05.2021.
Znamo da Yamaha sprema novu verziju MT-07 motocikla, a znamo i da će ta mašina s oklopom i paralelnim tvin agregatom nositi naziv YZF-R7. Detaljnije »

video
14.05.2021.
Lansiranje novog Yamaha modela sa R oznakom uvek privlači dosta pažnje, ali najavljeno predstavljanje novog R7 je za nijansu uzbudljivije. Detaljnije »

13.05.2021.
Moto industrija je prilično otvorena za uvođenje novih tehnologija koje smanjuju pojedine obaveze vozača, koje preuizimaju pouzdani kompjuterski sistemi. Detaljnije »

11.05.2021.
Kompanija Akrapovič ove godine slavi tri decenije postojanja, a u čast tog izuzetnog jubileja je spremljen čitav niz specijalnih događaja, uključujući i lansiranje novih ograničenih serija proizvoda. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
Moto Bike

segway powersports

Motomania

Pilot sport

Shone sport

Radio stanice uzivo