Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Oprema i delovi

20.02.2009.

Vrhunac tehnologije koji koriste vrhunski vozači poput Jorge Lorenzoa, Casey Stonera i Carlos Checa-e konačno se spustio u mase u vidu nove Nolan kacige. Detaljnije »

14.02.2009.

Slušajući zahteve kupaca koji poseduju više od jednog motocikla Nolan je tržištu ponudio novu u potpunosti modularnu kacigu pod nazivom N43 Air. Detaljnije »

27.12.2008.

Alpinestar je spremio popuno novu čizmu, namenjenju prvenstveno vozačima turing i enduro mašina, koji prelaze velika rastojanja. Zbog specifične namene i zahteva vozača koji mnogo vremena provode u sedlu Durban čizme su u Alpinestaru dizajnirane na potpuno novom modelu i filozofiji. Detaljnije »

video
20.12.2008.

Firma Pegaz Moto, uvoznik i distributer firme Scottoiler LTD (Velika Britanija) za teritoriju Balkanskih zemalja, obavestava da je prva količina uređaja za automatsko podmazivanje lanca Scottoiler MK7 Universal Kit stigla na naše tržište. Detaljnije »

11.12.2008.

Ovu kacigu smo po prvi put videli na samom Valentino Rossiju u junu na stazi Mugello a sada se može kupiti u ograničenom broju. Kao podloga za ovu grafiku je odabrana vrhunska GP-tech kaciga koju odlikuje veoma čvrsta a istovremeno lagana spolja školjka izrađena od kombinacije kevlarskih i ugljeničnih vlakana dok je unutrašnjost već oprobana Cool Max tehnologija sa antibakterijskim svojstvima i lakim vađenjem radi pranja. Detaljnije »

10.12.2008.

Nova enduro kaciga iz Shoei-ja donosi unapređeni aerodinamički dizajn i veći vizir dok je konstrukcija već oprobana kombinacija kompozitnih vlakana. Detaljnije »

08.12.2008.

Puma je na tržište izbacila unapređenu verizju motociklističke patike flat 2. Flat 2 V2 je namenjena urbanom motociklisti kome bi predstavljalo nelagodnost da se šeta u punim motociklističkim čizmama. Detaljnije »

04.12.2008.

Nolan je za sledću godinu odlučio da ponovi gamu Jet kaciga modelom X-402 koji je prvenstveno namenjen vozačima maxi skutera. Posebno dizajnirana da zadovolji uslobe bezbednog saobraćaja, X-402 je dizajnirana od nule tako da su projektantima bile slobodne ruke da u nju uvrste dosta Nolan tehnologija. Detaljnije »

03.12.2008.

Ctek punjači, namenjni punjenju i održavanju akumulatota, mogu biti od velike koristi svim vlasnicima motocikala i skutera kako u sezoni tako i u periodu kada su motocikli u stanju mirovanja. Firma Skuter Centar, ekskluzivni zastupnik i distributer renomirane švedske firme CTEK, želi da vam predstavi model XS800, koji u potpunosti zadovoljava potrebe svakog prosečnog korisnika motocikla ili skutera. Detaljnije »

28.11.2008.

Na osnovu ogromnog iskustva stečenog putem mnogih vozača koji su koristili X2, kako profesionalnih tako i amaterskih, od sledeće godine Arai će predstaviti naslednika u vidu modela X3. Detaljnije »

26.11.2008.

Uočivši da mnogi vozači koriste GPS sisteme koji nisu namenjeni upotrebi na motociklu GIVI je odlučio da napravi futrolu/držač za bilo koji motocikl. Nosač/futrola pod nazivom S850 je dizajnirana tako da u sebe može primiti bilo koji GPS uređaj namenjen kako za korišćenje u automobilu tako i motociklu. Detaljnije »

24.11.2008.

Arai je već poznatu i odličnu kacigu RX7 odlučio da za 2009. dodatno unapredi. Promene će najpre primetiti oni koji često posećuju pistu. RX7 sa sufiksom GP je kaciga razvijana u saradnji sa velikim brojem motoGP vozača koji istu koriste u najbržem moto šampionatu, tako da su i prve dve replke one od prošlogodišnjih fabričkih Honda vozača. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis