Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

Dainese i Momodesign predstavili redizajniranu FGTR kacigu

Postavi na
03.05.2024.

Partnerstvo između kompanija Dainese i Momodesign dovelo je do nove generacije FGTR kaciga, koje krasi vrhunski stil, kvalitet i udobnost uz najbolju sigurnost.

Nova FGTR kaciga – tipična urbana demi open-fejs kaciga evoluira u svim svojim oblicima i veličinama. Potpuno redizajnirana, sada ističe svoje prepoznatljive karakteristike, boje i ekskluzivnu grafiku – spoj stila, kvaliteta, bezbednosti i udobnosti.

Daineseova kultura inovacija, eksperimentisanja i bezbednosti susreće se sa kultnim dizajnom Momodesigna, a kao rezultat imamo radikalnu transformaciju asortiman. Cilj je jedan - širenje italijanskog dizajna i kvaliteta širom sveta i podržavanje sadašnjih i budućih izazova urbane mobilnosti.

Dainese predstavlja FGTR EVO i FGTR CLASSIC, nove modele iz linije za 2024. koje dolaze sa E2206 sertifikacijom.

Daineseova stručnost u pogledu pažnje posvećene detaljima, izbora materijala i kvalitetne završne obrade čini FGTR još jedinstvenijim. S druge strane, filozofija na koju se oslanja Momodesign je "inovacija kroz stil". Dizajniraju se izuzetni objekti koji slave jedinstvenost i izuzetnost, ponovo osmišljavajući nove standarde koji odgovaraju savremenim stilovima života. Pritom se izdvajaju od urbanog haosa i prenose svoju misiju novim generacijama.

FGTR EVO, premijum verzija FGTR, je kaciga sa 100% italijanskim dizajnom. Odlikuje se ručno izrađenim detaljima, kao što su ručno šivene ivice na profilu školjke i vizir. EVO dolazi u tri dostupne veličine školjke, zadržavajući svoj zaobljen oblik i kultni "T" logo.

Vizir, koji sadrži dva držača od ugljeničnih vlakana sa mat završnom obradom, je preuređen, kao i njegov mehanizam, koji je potpuno redizajniran kako bi se zamenu samog sočiva učinila lakšom i bezbednijom. Novi dizajn jastučića za obraze omogućava im da bliže zagrle lice vozača radi vrhunske udobnosti, delom zbog pristajanja posebno razvijenog za korišćenje naočara.

Na novoj Evo verziji, kontrasni beli šavovi i brušeni metalni delovi pojačavaju elegantni izgled. To je svestran model, zahvaljujući ugrađenom štitniku od sunca koji ga čini idealnim za putovanja po sunčanim danima.

Nova EVO linija sadrži prefinjenu paletu boja sa metalik teksturom za Mono liniju, dok sofisticirana grafika izdvaja Hip liniju. Unutrašnjost FGTR EVO se može ukloniti i prati, kompatibilna je sa većinom komunikacionih sistema i brzoupijajuću DrySpeed tkaninu za maksimalnu udobnost.

FGTR CLASSIC, ikona koja se stalno razvija, otelotvoruje savršen spoj stila, kvaliteta i bezbednosti. Ovaj modelz adržava iste tehničke karakteristike kao i Evo, s izuzetkom štitnika za sunce.

Hromatski izbori za linije Mono, Candy i Flip dodatno poboljšavaju dizajn ovog modela hrabrim prepletanjem kontrastnih tonova koji prate paletu velikih klasika brenda, istovremeno dodajući nove svetle boje, još jednom stvarajući urbanu ikonu za sve vozače motocikala i skutera koji vole da se ističu.

FGTR Classic dolazi s početnom cenom od 199 evra, za Mono verziju, tj. 219 evra za Multi verziju. S druge strane, za FGTR Evo je potrebno izdvojiti 229 za Mono verziju, odnosno 239 evra za Multi verziju.
 

Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis