Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

Caberg predstavio novu Horus X kacigu

Postavi na
06.02.2024.

Horus X je flip-up kaciga kompanija Caberg iz Bergama, dizajnirana da zadovolji potrebe onih koji vole da idu na duga putovanja, kao i za kratka gradska i vangradska putovanja.

Ovo je moguće zahvaljujući Dual P/J homologaciji, koja vam omogućava bezbednu vožnju u potpuno otvorenom (J konfiguracija) ili zatvorenom položaju (P konfiguracija) u skladu sa najnovijom ECE 22.06 regulativom.

Udobna, bezbedna i sa veoma inovativnim tehničkim karakteristikama, Horus X je idealna kaciga za one koji pored izgleda i kvaliteta materijala, obraćaju pažnju i na dodatnu opremu koja u smislu bezbednosti, udobnosti i funkcionalnosti može ponuditi vrhunsko iskustvo u vožnji.

Zahvaljujući panoramskom ultraširokom vizitu, Horus X je u mogućnosti da ponudi jedno od najširih vidnih polja u svojoj kategoriji zahvaljujući frontalnom otvaranju od 82 stepena, omogućavajući motociklistima da budu potpuno uronjeni u okolinu i znatno smanje pokrete glave dok proveravaju informacije na kontrolnoj tabli ili GPS-u.Horus X je takođe opremljen Pinlock Mak Vision sočivom protiv zamagljivanja; tanko providno sočivo postavljeno unutar vizira kacige, koje zahvaljujući silikonskom zaptivaču stvara vazdušni džep između vizira i sočiva protiv zamagljivanja i deluje kao toplotna barijera koja sprečava ovu pojavu.

Horus X nije samo poslastica za oči, već i za uši, zahvaljujući integrisanom komunikacionom sistemu Caberg Pro Speak Evo, razvijenom u saradnji s kompanijom Midland i u skladu sa najnovijom ECE 22.06 regulativom.

Zahvaljujući unutrašnjem prostoru postavljenom za mikrofon i zvučnike, Horus X se može lako opremiti Caberg Pro Speak Evo Bluetooth komunikatorom, koji omogućava slušanje muzike u stereo okruženju, povezivanje sa GPS-om, upućivanje i primanje telefonskih poziva i razgovor s putnikom ili drugim motociklom u krugu od 200 m, s odličnim digitalnim kvalitetom i DSP sistemom za suzbijanje šuma.Caberg Pro Speak Evo je kompatibilan s povezivanjem i integrisanim kontrolnim sistemima velikih proizvođača motocikala (BMW, KTM, Ducati, itd.), potpuno se integriše u kacigu, postajući praktično nevidljiv, jednostavan za instalaciju i intuitivan za korišćenje zahvaljujući 2 multifunkcionalna dugmeta.

Horus X, kao i svi Caberg modeli kaciga s ECE 22.06 homologacijom, prošao je homologaciju s Pro Speak Evo sistemom instaliranim unutra kako bi se garantovala maksimalna bezbednost.

Težina Horus X kacige je oko 1.650 g (s varijacijom od +/- 50 g u zavisnosti od veličine).

Caberg Horus X dostupan je po ceni od 279,99 evra za četiri jednobojne verzije (mat crna, metalik bela, mat plava Yama i mat siva Kamo) dok je Horus X Road grafičku verziju (u četiri kombinacije boja) potrebno izdvojiti 319,99 evra.

Sve Horus X verzije su dostupne u veličinama XS, S, M, L i XL osim grafičke verzije Horus X Road, koja je dostupna samo u veličinama XS, S i M.

Komentari (0)Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis