Motoring
CF Moto Srbija
voge motocikli

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

autopromet
Motul - Mass Company

Električni skuteri i motocikli

25.05.2013.

Zero S je proglašen za evropski električni motocikl 2013. godine, na izboru održanom u Belgijskom Zolderu, dok je drugo mesto osvojio Zero DS model. Detaljnije »

25.04.2013.

Električni superbajk kanadske kompanija Lito Green Motion, po imenu Sora, dobio je sertfikat ministarstva saobraćaja, što znači da će uskoro naći u prodaji. Detaljnije »

28.11.2012.

Kompanija Lightning Motorcycles je svojim novim električnim motociklom postavila novi brzinski rekord, dostigavši brzinu od 304 km/h. Detaljnije »

31.07.2012.

Vodeći računa o individualnom prevozu u urbanim sredinama, kao i strogim propisima o emisiji ugljen dioksida, BMW Motorrad je predstavio svoj projekat električnog skutera - E-Scooter koncept. Detaljnije »

21.07.2012.

Upoznajte norveški električni motocikl po imenu Roskva, napravljen od najmodernijih materijala, čiji okvir je težak svega 25 kilograma, što će mu omogućiti maksimalnu brzinu od 180 km/h. Detaljnije »

23.12.2010.

Pored automobila koji idu na električnu energiju Peugeot je otišao korak dalje. Po prvi put kod nas na tržištu, u svojoj ponudi kompanija Verano Motors nudi električni skuter E VIVACTY. Detaljnije »

04.05.2010.

Svetski proizvođač Honda motocikala predstavio je prvi električni skuter. Reč je o modelu sa nultom stopom emisije štetnih gasova za koji njegov proizvođač smatra da će se najviše svideti manjim preduzetnicima i kompanijama za dostavu u prenaseljenim gradovima. Detaljnije »

27.10.2008.

KTM namerava da u periodu od dve godine izbaci na tržište prvu električnu kros mašinu na svetu. Po rečima ljudi iz KTM-a ovo će biti prvi serijski motocikl sa tzv. nultom emisijom štetnih gasova i po njima će predstavljati rešenje problema u vidu buke koju kros mašine proizvode u prirodi. Detaljnije »

08.06.2007.

Ovo je kreacija kompanije ’Electric Motorsport’ iz Američkog grada Ouklanda koja je htela da prva napravi sportski motocikl na električni pogon. Kao što se sa slika primećuje uklonjen je agregat, hladnjaci, rezervoar za gorivo i izduv. Na mesto svega toga su došle Litijum jonske baterija, njih 28 da budemo precizni od kojih svaka teži nešto manje od tri kolograma a poseduje napon od 3.2 volta i 90 amper časova... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis