Motoring
CF Moto Srbija
yamaha plattner

CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin

Ovako treba da izgledaju električni motocikli

22.11.2016.

Električni skuteri i motocikli

Ne znamo za vas, ali mnogi smatraju da bi električni motocikli trebalo da izgledaju posebnije i upečatljivije od onih koje pokreću tradicionalni motori s unutrašnjim sagorevanjem. Detaljnije »

KOMENTAR: Sva polja oznacena zvezdicom * su obavezna!        
  *Ime:
  *Mail:
  *Tekst:
(max 400 karaktera)
0/400 karaktera

     
     
Motul - Mass Company

Električni skuteri i motocikli

28.10.2023.
Novi električni model kompanije STRiX eMotors je namenjen za vojnu upotrebu i proizvodi skoro 100 KS, što ga čini daleko boljim od bilo koje njegove tradicionalne konkurencije u pogledu performansi. Detaljnije »

23.10.2023.
Južnokorejski proizvođač automobila Daewoo, istorijski u senci uspeha svojih zemljaka iz kompanija Hyundai i Kia, sprema strateški potez da ponovo uspostavi svoje prisustvo na indijskom tržištu. Detaljnije »

18.10.2023.
Honda je izazvala dosta uzbuđenja najavom povratka svog konceptualnog motocikla, RC-E, koji se prvi put pojavio na sajmu u Tokiju, 2011. godine. Detaljnije »

27.08.2023.
Maeving je spreman da lansira novu, bržu verziju svog električnog motocikla RM1, otkriva poruka poslata postojećim mušterijama. Detaljnije »

18.08.2023.
U pejzažu urbane mobilnosti koji se stalno razvija, električni motocikli i skuteri nastavljaju da redefinišu način na koji se krećemo gradskim ulicama. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis