Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

MOTOCIKL NA ELEKTRIČNI POGON

08.06.2007.

Električni skuteri i motocikli

Ovo je kreacija kompanije ’Electric Motorsport’ iz Američkog grada Ouklanda koja je htela da prva napravi sportski motocikl na električni pogon. Kao što se sa slika primećuje uklonjen je agregat, hladnjaci, rezervoar za gorivo i izduv. Na mesto svega toga su došle Litijum jonske baterija, njih 28 da budemo precizni od kojih svaka teži nešto manje od tri kolograma a poseduje napon od 3.2 volta i 90 amper časova... Detaljnije »

KOMENTAR: Sva polja oznacena zvezdicom * su obavezna!        
  *Ime:
  *Mail:
  *Tekst:
(max 400 karaktera)
0/400 karaktera

     
     
Motul - Mass Company

Električni skuteri i motocikli

13.06.2024.
Honda će od 2040. proizvoditi isključivo električne motocikle i automobile. Drugim rečima, od te godine nema više novih motora s unutrašnjim sagorevanjem najvećeg svetskog proizvođača motocikala. Detaljnije »

15.05.2024.
Čini se da tajvanski proizvođač motocikala SYM ima rešenje za problem ograničene autonomije električnih modela. Detaljnije »

11.04.2024.
Veliko priznanje za električnu mašinu japanske kompanije. Detaljnije »

24.02.2024.
Kao svetski lider u proizvodnji trial motocikala, GASGAS već nekoliko godina razvija sopstveni model na električni pogon – TXE. Detaljnije »

24.01.2024.
BMW nije novajlija kada je električna tehnologija u pitanju, bilo da se radi o dvotočkašima ili četvorotočkašima. Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis