Motoring
CF Moto Srbija
CTC STORE - ATV & Nautički centar

Kompp batajnica

Super Soco

baner mb

Moto Magazin
Motul - Mass Company

Domaće vesti

04.09.2008.

Sa svojim vrhunskim proizvodima, pre svega kočionim sistemima, na naše tržište je posredstvom firme Autocom stigao lider u svetu kočionih sistema Brembo. Detaljnije »

27.08.2008.

Posle 7 održanih trka Alpe Adria Šampionata i posle 3 održane trke Istočnoevropskog šampionata, Serbian Racing Group je sumirao svoje rezultate i rezimirao učešće svojih vozača i pozicije koje su ostvarene. Detaljnije »

12.08.2008.

Od sada moto opremu Held možete kupiti i u Požarevcu. Ovlašćeni uvoznik i distributer za moto opremu Held, Moto Kuća Lazarević, omogučio je svim svojim potencijalnim kupcima kupovinu svojih prooizvoda na još jednom prodajnom mestu.

Detaljnije »

01.08.2008.

U novom broju Moto magazin vam predstavlja Yamahu V-Max za 2009. godinu. Vozili smo fantasičnu Hondu Hornet, mašinu koja spaja ili deli dva sveta, onaj sportski i svakodnevni. Zatim je tu trkalica Kawasaki ZX-6R, a među prvima smo imali priliku da vozimo Jet Fighter, odličan skuter iz TGB-a, koji se vratio na velika vrata u našu zemlju... Detaljnije »

04.07.2008.

Ovih dana je tržište motocikala u Srbiji bogatije za tri nova modela italijanskog proizvođača Aprilia. Na našem tržištu su stigli modeli Sportcity skutera koji su sada podeljeni u dve varijante, One i Cube a stigao je i pokretan dvocilindrični SMV Dorsoduro 750... Detaljnije »

30.06.2008.

SquashLand je ove godine domaćin prvog Vespa vikenda koji se održava 5. i 6. jula od 10 do 18 sati u Pionirskom Gradu na Košutnjak. Ovo je prvi Vespa vikend koji se organizuje u Srbiji... Detaljnije »

25.06.2008.

Kawasaki je svojim kupcima omogućio kupovinu po akcijskim cenama, tako da je pravo vreme za kupovinu novog Kawasaki motocikla. Ovlašćeni Kawasaki diler MIMOTO nudi modele ZX-10R i ZX-6R po veoma primamljivim cenama...

Detaljnije »

19.06.2008.

U Moto magazinu broj 45 čekaju vas testovi BMW F 800 GS, uporedni Suzuki Hayabusa i B-King i enduro Tomos SE125F. Moto magazin piše o kacigama, od čega su napravljene, koje vrste postoje, koje su najbolje... Detaljnije »

19.06.2008.

Organizator promotivne trke EXPERT SPEED RACE - internacionalna kompanija L’Oreal Paris, koja uspešno posluje na domaćem tržištu odlučila je da, za promociju nove linije proizvoda namenjene muškarcima MEN EXPERT, angažuje naše najbolje takmičare u moto sportu, vozače Serbian Racing Group-a... Detaljnije »

11.06.2008.

Konačno možete kupiti moto opremu Louis i u Beogradu. Firma Biker d.o.o. je postala ovlašćeni diler nemačke firme LOUIS. Uskoro se otvara prodavnica u Beogradu u ulici Španskih boraca 24 (preko puta zapadne strane Beogradske Arene), gde će biti u ponudi preko 300 proizvoda (Probiker, Vannuci, Streetfighter, Madhead)... Detaljnije »

08.05.2008.

Treću godinu za redom početkom proleća Bridgestone Austrija organizovao je na Autodromu Grobnik ''Bridgestone Moto Happening'', događaj koji je predviđen za druženje Bridgestone dilera, distributera i odabranih kupaca... Detaljnije »

07.05.2008.

U novom broju Moto Magazin donosi testove Yamahe YZF R6, KTM-a 990SM, dva Kawasakija, Vulcan 900 Classic i Vulkan 2000 Classic, te Kymco skutera Ager GT50. U rubrici Stop donosimo uputstva za suvozača, u Retrovizoru pišemo o legendarnim engleskim moto markama AJS i Matchless... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Motomania

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis

Sajam motora Beograd