Moto magazin moto vesti
CF Moto Srbija
voge motocikli

Super Soco

baner mb

autopromet

MOTO BIKE EXPO - NOVI SAD

Postavi na
13.04.2007.
Novosadski sajam biće od 19. do 22. aprila domaćin 2. međunarodnog sajma motocikala, bicikala i prateće opreme 'Moto bike expo - Novi Sad'. Ljubiteljima dvotočkaša će biti ponuđeni motocikli i bicikli svih vrsta i klasa, što je prilika da se na tržištu Srbije predstave najnoviji modeli poznatih svetskih proizvođača...


Na 2. međunarodnom sajmu motocikala, bicikala i prateće opreme ''Moto bike expo - Novi Sa'' koji će se na Novosadskom sajmu održati od četvrtka, 19. do nedelje 22. aprila, nastupiće četrdeset izlagača. Oni će predstaviti modele motocikala i bicikala za 2007. godinu. Posetioci 2. međunarodnog sajma motocikala, bicikala i prateće opreme biće u prilici da na jednom mestu vide više od 30 brendova motocikala. Biće predstavljeni noviteti iz gotovo svih klasa, a pored ostalih na Sajmu ''Moto bike expo - Novi Sad'' biće prisutni ''Kawasaki'', ''Yamaha'', ''Suzuki'', ''Benelli', ''Harley Davidson'', ''Aprilia'', ''BMW'', ''KTM'', ''Keeway'', ''Kymco'', ''Qingqi'', ''Peugeot'', ''BF moto'', ''sprint'', ''tomos'', kao i motocikli i bicikli domaćeg proizvođača ''Orion''.

Posetioci će biti u prilici da po povoljnim uslovima kupe motocikl. Izlagači na Sajmu ''Moto bike expo - Novi Sad'' najavljuju popuste i do 30 odsto. Takođe, za vreme Sajma biće omogućena izuzetno povoljna kupovina na kredit.

Takođe posetioci će imati priliku da osvoje vredan poklon. Svi posetioci sa kupljenim ulaznicama – na kojima će biti kuponi za poklon igru – konkursaće za skuter 'sprint' darodavca MASSETEHNIC iz Novog Sada. Ime dobitnika biće poznato poslednjeg dana Sajma, u nedelju, 22. aprila.

Pored izuzetne ponude motocikla, bicikla i prateće opreme, MOTO BIKE EXPO - NOVI SAD obeležiće uzbudljivi i atraktivni prateći programi majstora akrobacije na motorima. U 'strit fajt' vožnji nastupiće Zoltan Anđal iz Mađarske, koji je u rangu svetskih imena poput Čabe Erdeša, Kristijana Pfajfera i Ferenca Poznera. Fascinantan šou Zoltana Anđala, koji se suprotstavlja zakonima fizike i nalazi na granici mogućeg, imaće prilike da vide posetioci MOTO BIKE EXPA u subotu i nedelju 21. i 22. aprila, od 13 i 15 časova, na otvorenom prostoru Novosadskog sajma.

Ulaznica za 'Moto bike expo-Novi Sad' košta 250 dinara, a za organizovane posete, 150 dinara. Radno vreme sajma je od 10 do 19 časova.
Komentari (0)
MOTO BIKE EXPO - NOVI SAD MOTO BIKE EXPO - NOVI SAD


Motul - Mass Company
 Najcitanije 
  Najnovije 
  Najkomentarisanije 
Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50ccm - AM kategorija

Polaganje za skuter od 50 kubika... Detaljnije »

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

Put do vozačke dozvole A-kategorije u Srbiji

U Srbiji je od 25.oktobra na sna... Detaljnije »

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Kako odrediti odgovarajuću veličinu kacige?

Izabrati odgovarajuću veličinu k... Detaljnije »

Kako do potvrde za registraciju skutera?

Kako do potvrde za registraciju skutera?

U poslednje vreme nam se dosta č... Detaljnije »

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Zategnutost, čišćenje i podmazivanja lanca

Ako vozite motocikl s lancem (go... Detaljnije »

Kako da zamenite ulje na motoru

Kako da zamenite ulje na motoru

Da bi ste osigurali dug život ag... Detaljnije »

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Šta treba znati prilikom kupovine kacige

Ako po prvi put kupujete kacigu ... Detaljnije »

Kako podići motocikl kada padne

Kako podići motocikl kada padne

Pad motocikla je nešto sto svako... Detaljnije »

zastita motora od kradje

Proizvođač:
Model:
Kategorija:
Cena:   do  
moto garaza
benzin u krvi
segway powersports

moto gume

Pilot sport

moto delovi i oprema pontis